Heb je Netflix en Videoland uitgekeken en wil je toch graag iets leuks doen? E-Flux geeft je 5 coronaproof tips waarmee je veilig met je EV op pad kunt. Ev leeg? Met de E-Flux laadpas kun je op meer dan 200.000 locaties je EV opladen. 

1 – Rijd de Deltaroute

Wie kent het niet, dat plaatje van een jongen met z’n vingertje in de dijk. Het is een afbeelding die zelfs buiten Europa wordt gebruikt om de strijd van Nederland tegen het water te symboliseren. De bouwwerken die Nederland van haar natte voeten verlosten zijn inmiddels vrij te bezoeken. TomTom heeft een mooie route langs de Deltawerken uitgestippeld, welke met 340km direct de actieradius van je EV op de proef stelt. Gelukkig maar dat er voldoende laadmogelijkheden op de route liggen zodat je jouw EV kunt opladen met je E-Flux laadpas!

2- Een autospeurtocht of kunstroute

Nu de pretparken en musea dicht zijn, moeten we op zoek naar andere manieren om ons te vermaken. Om deze reden zijn er in diverse plaatsen autospeurtochten en kunstroutes uitgezet. Niet alle kunst staat immers in een museum! Een autospeurtocht is leuk voor jong en oud; op autospeurtocht.nl zijn routes te vinden in iedere provincie. Zo kun je gewapend met EV en E-Flux laadpas op zoek naar de uitkomst van het raadsel! Kunstroutes vallen in het verlengde van zo’n autospeurtocht; deze routes brengen je langs alle openbare kunstwerken in de omgeving van jouw keuze! Zo hoef je niet eens meer langs een museum om kunst te kunnen bekijken!

3 – Ga het circuit op

Altijd al eens als een echte Max Verstappen over het circuit willen razen? Bij TT Assen kan het! Op de speciaal daarvoor bedoelde Trackdays kun je de verschillende bochten van het circuit uitproberen met jouw eigen EV! Vergeet niet je laadpas mee te nemen, want full-speed de bochten door vraagt veel van je accu!

4 – Ontdek interessante nieuwe drive-through’s

Van pannenkoeken tot sushi, de drive through’s schieten als paddenstoelen uit de grond! Waren het eerder vooral de grotere fastfoodketens die hun klanten in de auto voorzagen van lekkers, inmiddels kun je zelfs bij verschillende plaatselijke restaurantjes terecht vanuit je auto. In Amsterdam is er ter ere van de week zonder vlees zelfs een Meatless Drive Through geopend. Zo kun jij genieten van een lekkere traktatie, terwijl jouw EV gezellig staat bij te laden!

5 – Rijd de IJssel route (of andere mooie natuurtocht)

Nog geen zin om met dit weer op de fiets te stappen? Geen punt! Met de myrouteapp rijd je je favoriete natuurtocht gewoon met je EV. In het comfort van je auto, met een lekker muziekje op de achtergrond al het moois bekijken dat het Nederlandse natuurlandschap te bieden heeft; dat klinkt toch fantastisch? Dat niet alleen; het is ook prachtig te combineren met bijvoorbeeld optie 4! Vergeet ook je E-Flux laadpas niet; daarmee kun je welke tocht je ook gaat rijden altijd en overal je EV opladen!

Ook onbezorgd er op uit met je EV?

Wij zijn enthousiast over deze coronaproof uitjes! Jij ook? Bestel hier je E-Flux laadpas, en bekijk hier ons eMobility platform voor volledige ontzorging van je fleetbeheer! Meer weten over E-Flux? Neem hier contact op met ons.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?