Skip to main content

De subsidieregeling voor EV’s zal binnenkort gewijzigd worden. Voor particulieren zal het binnenkort niet meer mogelijk zijn om dit jaar al gebruik te maken van de subsidiepot voor 2021, aldus het kabinet.

Populariteit EV’s 

Door de €4000 subsidie is de vraag naar nieuwe EV’s enorm gestegen. Hierdoor was de subsidiepot van 2020 in juni al op. De regering opende vervroegd de pot van 2021 voor particulieren die buiten de pot van 2020 vielen. Doordat het vrijgestelde bedrag nu ook snel dreigt leeg te raken, trekt het kabinet tijdelijk de stekker uit het subsidieloket.

Lopende aanvragen

Alle subsidieverzoeken die al waren ingediend vóór het besluit van het kabinet, zullen nog worden afgehandeld. Hoeveel geld er dit jaar al gebruikt is van de 2021 pot is onduidelijk. Vanaf 1 januari 2021 is het weer mogelijk om aanspraak te maken op de subsidiepot van volgend jaar.

E-Flux laadoplossing

Dit is de laatste kans om in 2020 nog een EV aan te schaffen met €4000 subsidie. Ben jij van plan om een EV te kopen? Wees er dan voor 30 oktober 2020 bij en bekijk de benodigde laadoplossing voor jouw (toekomstige) EV.

Naast een gloednieuwe of gebruikte EV, moet je ook denken aan een laadpas. Met de voordelige laadpas van E-Flux (slechts 2,95 per maand of 0,29 per laadsessie ben je verzekerd van een volle batterij in de Benelux en Duitsland. Benieuwd naar onze laadpas? Klik hier.

Meer weten? Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?