Haal alles uit je laadpaal

Feel Free!

Met een backoffice abonnement op jouw laadpaal wordt het mogelijk om gastverbruik toe te staan, laadkosten te verrekenen met jouw werkgever. Wij bieden op alle abonnementen 24/7 support. Check jouw ideale abonnement.

Abonnementen

Kies een abonnement op basis van functionaliteiten. Looptijd van het abonnement bedraagt 24 maanden, en is na de looptijd per maand opzegbaar. Eenmalige aansluitkosten bedragen €9,95 incl. btw per laadpaal.

  • Kies het Basic abonnement als je alleen zelf gebruik wil maken van de laadpaal en geen laadkosten hoeft te verrekenen.
  • Kies het Plus abonnement als je laadkosten automatisch wil verrekenen met de zaak, werkgever of gasten die komen laden

Voor het automatisch verrekenen van laadkosten dien je een publieke laadpas* te gebruiken. Let op: Bij gebruik van andere laadpassen dan E-Flux geldt een roamingopslag €0,02/kWh excl. btw. Bestel een E-Flux laadpas en profiteer van een extra voordelig tarief.

Maak je gebruik van een Multi Tank Card? Dan kan je een E-Flux laadpas/tag aanvragen direct bij MTc. Hoe je dit doet lees je hier.

Bekijk hier alle Roaming Partners van E-Flux.

*Let op: de ‘plug surfing’ kaart kan vanaf Q3 van 2021 worden gebruikt.

abonnementen backoffice e-flux
*Indien je klant bent van Flexicharge dien je je te registreren via dit formulier.

Abonnement laadpaal? Zo geregeld.

Omdat E-Flux met verschillende simlock-vrije laadpalen werkt ben je later altijd vrij om te switchen naar een andere provider. Check met welke laadpaalmerken wij compatibel zijn.

1

Bestel laadpas

Bestel je laadpas vóór installatie: https://www.e-flux.nl/laadpassen/
2

Installatie laadpaal en registreren

Installateur komt de laadpaal installeren. Jij ontvangt een envelop met informatie over het activeren van de lader. Laadpaal onder stroom? Registreer de laadpaal door op de button te klikken.
3

Gegevens invullen

Je ontvangt per mail inloggegevens voor je E-Flux account. Let op: in deze mail wordt ook een linkje gestuurd voor het opgeven van de factuurgegevens voor het backoffice abonnement.
4

Instellen kWh-vergoeding (Plus abonnement)

Jij bepaalt wat je per kWh wil ontvangen. De vergoeding wordt maandelijks aan je uitbetaald.
Registreer laadpaal

Hoe werkt een backoffice abonnement?

Na installatie kan je de laadpaal zelf registreren. Tijdens registratie kies je het abonnement. Wil je gebruik maken van de E-Flux laadpas? Vraag deze dan tijdig (dus voor installatie!) aan via deze pagina.

Let op tijdens registreren: Kosten automatisch verrekenen met bedrijf/werkgever? Selecteer ‘particulier’ in het formulier en kies het plus abonnement.

Laadpalen bij een VVE met E-Flux backoffice?

Registreer de laadpaal via de button hieronder.

VVE laadpaal registreren