Aanmelden laadpaal door bewoners VVE

Feel Free!

Bewoner VVE? Meld je laadpaal aan

* Voordat je als bewoner je laadpaal aanmeldt dient de VvE beheerder zich eerst aan te melden.

Gefeliciteerd met je nieuwe laadpaal. Omdat jouw VVE voor automatische verrekening via E-Flux heeft gekozen dien je de laadpaal aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen. Jouw laadpaal wordt gekoppeld aan het Plus-abonnement waarbij E-Flux de verrekening van laadkosten automatisch regelt. Daarnaast kan je 24/7 onze helpdesk raadplegen indien er een laadprobleem is.

Met het Plus abonnement worden de laadkosten die gemaakt worden automatisch verrekent met de bewoner. Tijdens aanvraag kan de bewoner aangeven aan wie (privé/zakelijk) de abonnementskosten gefactureerd moeten worden. Zo heeft de VvE dus geen extra kosten die gedragen moeten worden.

  • Plus abonnement kost €4,84 incl. btw per maand per socket;
  • Eenmalig wordt er €9,95 incl. btw aansluitkosten in rekening gebracht bij de bewoner;
  • Looptijd van het abonnement is 24 maanden;
  • Voor het verrekenen dient een publieke laadpas gebruikt te worden. Deze kan bij E-Flux besteld worden. Indien er gebruikt wordt gemaakt van een andere laadpas dient de bewoner rekening te houden met een opslag van €0,02/kWh excl. btw (roamingopslag).
  • Gebruik je Multitankcard? Het is mogelijk om de E-Flux service via de bestaande MultiTankcard te laten verlopen. Informeer hierover bij MultiTankcard.

Vul het formulier in