Automatische verrekening van laadkosten. Ideaal voor VVE’s.

Feel Free!

Zo werkt het VVE-abonnement

De laadpalen worden gekoppeld aan de E-Flux backoffice waar alle laadsessies geregistreerd worden. De VVE bepaalt het kWh-tarief, E-Flux verstuurt maandelijks een factuur voor de geladen kosten naar de bewoner of laadpasleverancier. Na ontvangst wordt het geld uitgekeerd aan de VVE. Daarnaast biedt E-Flux 24/7 support.

Dit zijn de opties

Backoffice met E-Flux laadpas: €5,50 per maand

Met een E-Flux laadpas betaalt de bewoner voor het abonnement €5,50 excl. btw per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt gebruik van de publieke laadpas. Maandelijks wordt de bewoner voor de geladen kosten gefactureerd. Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Aansluitkosten zijn eenmalig €9,95 incl. btw per laadpaal.

E-Flux backoffice met andere laadpas €0,02/kWh

Indien de bewoner al een andere laadpas gebruikt wordt er een tarief van €0,02/kWh excl. btw bovenop het ingestelde kWh-tarief gezet. Het bedrag keer het aantal geladen kWh wordt vervolgens gefactureerd aan de laadpasleverancier die het door factureert naar de laadpas-houder (bewoner of werkgever bewoner). Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Aansluitkosten zijn eenmalig €9,95 incl. btw per laadpaal.

Zo vraag je het abonnement aan

  • Als VVE kan je het abonnement direct aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. We hanteren de opslag van €0,02/kWh voor het abonnement tenzij de bewoner een VVE-laadpasabonnement aanvraagt. Dan zijn de kosten €5,50 excl. btw per maand.
Aanvraag bewoner VVE laadpas