Automatische verrekening van laadkosten. Ideaal voor VVE’s.

Feel Free!

Zo werkt het VVE-abonnement

De laadpalen worden gekoppeld aan de E-Flux backoffice waar alle laadsessies geregistreerd worden. De VVE bepaalt het kWh-tarief, E-Flux verstuurd maandelijks een factuur voor de geladen kosten naar de bewoner of laadpasleverancier. Na ontvangst wordt het geld uitgekeerd aan de VVE. Daarnaast biedt E-Flux 24/7 support.

Dit zijn de kosten

1

E-Flux laadpas

Met een E-Flux laadpas betaalt de bewoner voor het abonnement €5,50 excl. btw per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt gebruik van de publieke laadpas. Maandelijks wordt de bewoner voor de geladen kosten gefactureerd. Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden.
2

Andere laadpas

Indien de bewoner al een andere laadpas gebruikt wordt er een tarief van €0,02/kWh excl. btw bovenop het ingestelde kWh-tarief gezet. Het bedrag keer het aantal geladen kWh wordt vervolgens gefactureerd aan de laadpasleverancier die het door factureert naar de laadpas-houder (bewoner of werkgever bewoner). Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden.
3

Aansluitkosten

Wij rekenen eenmalig aansluitkosten van €9,95 incl. btw per laadpaal

Zo vraag je het abonnement aan

  • Als VVE kan je het abonnement direct aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. We hanteren de opslag van €0,02/kWh voor het abonnement tenzij de bewoner een VVE-laadpasabonnement aanvraagt. Dan zijn de kosten €5,50 excl. btw per maand.
Aanvraag bewoner VVE laadpas