Skip to main content

Maar liefst 72% van de attractieparken in Nederland heeft onvoldoende laadpalen voor de elektrische auto. Elk jaar verdubbelt het aantal elektrische auto’s. Daarom is het erg belangrijk voor attractieparken om hierop in te spelen, en te voorkomen dat bezoekers niet meer komen door onvoldoende laadfaciliteiten. Maar hoe pak je de plaatsing van laadpalen aan als attractiepark?  

Kies voor een flexibele laadoplossing

E-Flux kan samen met een ervaren (huis)installateur een technisch advies geven. Samen met onze partners kunnen wij een totale laadoplossing realiseren. Doordat E-Flux gekoppeld kan worden met verschillende merken laadpalen kan er gekeken worden naar een laadoplossing die het best past binnen jouw budget. Je bent zelf vrij om een laadtarief in te stellen. E-Flux verzorgd de verrekening maandelijks automatisch. Indien een gebruiker een probleem ervaart staat onze helpdesk 24/7 klaar om te helpen, daar heb jij dus geen kosten meer aan.

Boost voor duurzaam imago

Door laadpalen te installeren ben je als attractiepark goed bezig. Zo ben je voorbereid op een groeiend aantal bezoekers die met een elektrische auto langskomt. Kies voor laadpalen met branding zodat je merk nog meer op valt.

Door op de website aan te geven dat er laadpalen aanwezig zijn wordt jouw imago nog groener en duurzamer.

De top 3 attractieparken met meeste laadpalen

Op Bungalowparkoverzicht.nl kan er worden gekeken naar de laadmogelijkheden van 53 bekende Nederlandse attractieparken. Bij 25 van de 53 parken is helemaal geen laadmogelijkheid aanwezig!

Deze attractieparken scoorden als een van de beste:   

  1. Efteling met 27 laadpalen
  2. Walibi met 20 laadpalen
  3. Blijdorp met 10 laadpalen

Ook in deze top 3 staan? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?