In Nederland is een prijzenoorlog uitgebroken rondom de elektrische auto’s. De elektrische MG ZS is nu bijvoorbeeld 8000 euro goedkoper dan voorheen. Nu krijgt MG een tegengeluid van Nissan en Renault.

MG ZS Electric

Sinds het begin van de subsidieregeling voor nieuwe- en tweedehands elektrische auto’s heeft het automerk MG direct bekend gemaakt de prijs nog met 4000 euro te verlagen. Hierdoor is de auto samen met de subsidieregeling van de overheid van 4000 euro direct 8000 euro goedkoper geworden. De MG ZS was 30.985 euro maar nu is hij verkrijgbaar vanaf 22.985 euro. De prijsverlaging is wel tijdelijk en geldt alleen voor particulieren.

Renault & Nissan slaan terug

Renault slaat terug met de Renault ZOE. De ZOE is verkrijgbaar vanaf 29.590 euro, maar de Nederlandse importeur geeft een extra korting van 4000 euro. Met de subsidieregeling van de overheid die daar bovenop komt, is de aanschafprijs verder verlaagd naar 25.590 euro. Nog steeds te duur? Geen probleem het kan nog goedkoper, door het accupakket te huren in plaats van te kopen.

Nissan doet ook mee aan de prijzenoorlog. Nissan heeft besloten de subsidie van 4000 euro te verdubbelen op de Nissan Leaf met een extra korting van 4000 euro uit eigen zak. De Leaf is verkrijgbaar in verschillende accupakketten met diverse groottes. Het kleinste pakket bestaat uit (40 kWh), inclusief subsidie, voor 28.990 euro.

Geen interesse in de bovenstaande modellen en wil je de kosten liever laaghouden? Ook daarin komt de overheid je tegemoet met een subsidie van 2000 euro mits aangeschaft bij een autodealer. Vandaag weet RTL-nieuws te melden dat de subsidiepot van de overheid hard gaat. Autodealers krijgen weer veel bezoek van klanten voor een nieuwe of tweedehands elektrische auto. Dat is goed nieuws ‘het geeft twijfelaars het laatste zetje in de rug’.

Laadoplossing voor jouw elektrische auto

Recent een elektrische auto gekocht of ben je van plan een model aan te schaffen door de subsidies? Bedenk alvast hoe je omgaat het opladen van jouw nieuwe EV. Heb je bijvoorbeeld thuis een mogelijkheid? Dan is het raadzaam om een laadpaal aan te schaffen. Thuis betaal je namelijk een lagere prijs voor stroom dan bij publieke laadpalen. Heb je geen oprit? Dan kan je een publieke laadpas aanvragen bij ons. Zo kan je overal en voordelig je auto opladen.

Wel een laadpas, maar nog geen backoffice? E-Flux biedt een backoffice voor laadpalen. Met E-Flux ben je altijd verzekerd van 24/7 support. Zo kunnen wij op elk moment van de dag een vastzittende kabel vanaf afstand loskoppelen. Daarnaast biedt onze backoffice inzicht in laadsessies en automatische verrekening met werkgever of gasten. Het abonnement is al verkrijgbaar vanaf €3 per maand.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?