Al jouw laadpalen
in één overzicht

Feel Free!

Een beheersysteem zorgt ervoor dat een laadpaal slim wordt. Het wordt dan mogelijk om laadsessies te registreren, betalingsverkeer te regelen, smart charging in te stellen en de laadpaal vanaf afstand uit te lezen. De meeste laadpalen worden aangeboden zonder beheersysteem. E-Flux biedt een onafhankelijke oplossing, dus ben je nog steeds vrij in de keuze van een laadpaal.

Jij kiest de laadpaal, wij regelen de rest

Ons beheersysteem bestaat uit drie portals. Alles wat je moet weten over je laadpaal, laadpas of technische installatie kan je daar terugvinden. Inloggen in je persoonlijke E-Flux account gebeurt in een andere omgeving.

Charge Point Portal voor
laadpaaleigenaren

In dit gedeelte van het E-Flux beheersysteem vind je de gegevens van jouw laadpaal en bepaal je wie er betaalt en welk bedrag. Naast het instellen van tarieven kan je alle laadsessies en facturen inzien. Wij zorgen ervoor dat je elke maand de geladen kWh vergoed krijgt. Bij het afsluiten van een E-Flux laadabonnement krijg je een persoonlijke account. Tarieven kun je instellen per kWh of per uur.

Bekijk het portalInloggen in jouw account

Technical Portal voor
installateurs

Installateurs die met E-Flux samenwerken krijgen met een eigen account toegang tot de Technical Portal. Alle technische gegevens van de laadpalen staan hierin vermeld. Naast alle technische gegevens van de laadpaal kan je ook foto’s en werktekeningen uploaden. De status van de laadpaal is vanuit dit portal inzichtelijk. Zo kan je vanaf afstand monitoren en ingrijpen als dat nodig is. Alle eerstelijns support verloopt via E-Flux. Pas als er een hardware probleem geconstateerd wordt krijg je hier een melding van. Wij maken dan een ticket aan in het Technical Portal. Periodiek onderhoud? Dit kan ook eenvoudig worden ingepland en toegewezen aan een collega.

Bekijk het portalInloggen in jouw account

Mobility Dashboard voor
laadpassen

Dé voordeligste laadpas. Zakelijk of privé? Allebei kan. Jij kiest het abonnement: vast €2,95/maand incl. btw of free waarbij je per laadsessie €0,15 incl. btw betaald. Alle sessies en kosten inzichtelijk in jouw eigen account. Met 1 klik op de knop kan je collega’s of vrienden uitnodigen die aan jouw account worden toegevoegd. Met de E-Flux EV app kan je eenvoudig navigeren naar laadpalen in de buurt.

Bekijk het aanbodInloggen in jouw account

Sluit je aan bij E-Flux

Wij zijn E-Flux, wie ben jij?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou.