Al jouw laadpalen
gekoppeld met één backoffice

Feel Free!

E-Flux biedt een beheersysteem voor laadpalen. Dit beheersysteem is de backoffice van de laadpaal. Deze backoffice zorgt ervoor dat een laadpaal slim wordt. Het wordt dan mogelijk om laadsessies te registreren, betalingsverkeer te regelen, smart charging in te stellen, mits de hardware dit ondersteunt, en de laadpaal vanaf afstand uit te lezen. De meeste laadpalen worden aangeboden zonder backoffice. E-Flux biedt een onafhankelijke oplossing, dus ben je nog steeds vrij in de keuze van een laadpaal.

Jij kiest de laadpaal, wij regelen de rest

De backoffice van E-Flux bestaat uit drie portals. Alles wat je moet weten over je laadpaal, laadpas of technische installatie kan je daar terugvinden. Inloggen in je persoonlijke E-Flux account gebeurt in een andere omgeving.

Charge Point Portal voor
laadpaaleigenaren

In dit gedeelte van de backoffice vind je de gegevens van jouw laadpaal en bepaal je wie er betaalt en welk bedrag. Naast het instellen van tarieven kan je alle laadsessies en facturen inzien. Wij zorgen ervoor dat je elke maand de geladen kWh vergoed krijgt. Bij het afsluiten van abonnement op de backoffice van E-Flux krijg je een persoonlijke account.

Bekijk het portalInloggen in jouw account

Technical Portal voor
installateurs

De Backoffice van E-Flux heeft een speciale toegang voor installateurs. In het Technical Portal zie je in één overzicht alle laadpalen die je geïnstalleerd hebt. Naast alle technische gegevens van de laadpaal kan je ook foto’s en werktekeningen uploaden. De status van de laadpaal is vanuit dit portal inzichtelijk. Zo kan je vanaf afstand monitoren en ingrijpen als dat nodig is. Alle eerstelijns support verloopt via E-Flux. Pas als er een hardware probleem geconstateerd wordt krijg je hier een melding van. Wij maken dan een ticket aan in het Technical Portal. Periodiek onderhoud? Dit kan ook eenvoudig worden ingepland en toegewezen aan een collega.

Bekijk het portalInloggen in jouw account

Mobility Portal voor
laadpassen

Wij bieden laadpassen aan voor privé- en zakelijk gebruik. Heb je een laadpasabonnement van E-Flux? Dan krijg je inloggegevens voor het Mobility Portal. Hier staat een overzicht met alle laadpunten in de Benelux waar je jouw laadpas kan gebruiken. Alle laadsessies van jezelf of jouw medewerkers zijn terug in een overzicht terug te vinden. Ook kan je met je E-Flux account gebruikmaken van de app functionaliteiten zoals een laadpaal reserveren of een laadsessie starten en stoppen met je smartphone.

Bekijk het aanbodInloggen in jouw account

Sluit je aan bij E-Flux

Ik ben Vincent, wie ben jij?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou.