”E-Flux denkt met ons mee, is flexibel en kan snel schakelen”.

Feel Free!

Aantal NXT locaties

NXT Mobility telt vijf NXT locaties. Dit jaar (2020) wordt dit uitgebreid met twee tot vier locaties. E-Flux verzorgt de backend voor de NXT locaties en er kunnen hier meer dan 1 miljoen laadpassen een sessie starten. 

NXT: minder milieubelastende mobiliteit

”Door uitdagingen op het gebied van klimaat en luchtkwaliteit groeit de vraag naar minder milieubelastende brandstoffen. Er zijn goede alternatieven beschikbaar voor benzine en diesel, de verkrijgbaarheid is echter nog niet optimaal. Met NXT Mobility willen wij de verkrijgbaarheid van minder milieubelastende brandstoffen vergroten. Dit doen wij door het aanbod van minder milieubelastende brandstoffen (elektriciteit, waterstof, HVO, LNG en CNG) op onze NXT Energy Hubs, het aanbod van bedrijfsladers en een beheersysteem en de uitgifte van een mobiliteitskaart (tanken en laden)”. 

Laadpalen op kantoor en voor publiek

”Wij hebben vier AC laadpalen voor onze kantoorlocatie en exploiteren sinds een jaar een snellader in Alkmaar. Dit jaar realiseren wij totaal nog vier snellaadlocaties in Alkmaar, Beverwijk, Dronten en Oostzaan. Wij laten het engineeringswerk en infrawerk verzorgen door onze zusterbedrijven HB Adviesbureau en GP Groot Infra. Het installatiewerk wordt verzorgt door onze huisinstallateur”.

De grootste uitdaging

”De grootste uitdagingen tijdens dit proces waren het kiezen van de juiste leveranciers voor AC-laders, DC-laders en het kiezen van de juiste (bij voorkeur toekomstbestendige) netaansluiting”.

Waarom E-Flux?

”NXT Mobility heeft E-Flux via internet gevonden en zijn in gesprek geraakt met Vincent en Gina. Wij vinden het prettig samenwerken met E-Flux. E-Flux denkt met ons mee, is flexibel en kan snel schakelen. Het beheersysteem voor laadpalen en laadpassen werkt prettig en probleemloos”.

E-Flux backoffice prettig en probleemloos

”De ervaring met de exploitatie van de laadpalen zijn goed. Wij breiden daarom ook uit in het aantal (snel)laadlocaties. De backoffice van E-Flux en werkt tot op heden prettig en probleemloos”.

E-Flux in cijfers:
–      Service: 10
–      Contact met medewerkers: 8
–      Gebruiksgemak systeem: 8
–      Bereikbaarheid: 10

E-Flux aanbevelen?

”Ja, wij raden E-Flux graag aan”.

Meer weten? Neem contact op.

Bent u als bedrijf ook op zoek naar een systeem voor automatische verrekening van laadkosten? Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.

Feel Free!