Vakantieparken

Feel Free

E-Flux biedt de ideale laadoplossing voor jouw vakantiepark of vakantiewoning. Met onze backoffice worden laadsessies automatisch verrekend met bezoekers én ervaar je het gemak van onze 24/7 supportlijn.

Waarom E-Flux:

24/7 support

Onafhankelijke backoffice

Iphone_laptop_dashboard

24/7 support vanuit E-Flux

Keuze uit verschillende merken laadpalen

Eigen tarieven instellen

Inzicht in alle data zoals laadsessies en facturen

Automatische verrekening van laadsessies met werkgever of gasten

Meer informatie

Eigenaar vakantiepark

Het aantal elektrische auto’s in Europa neemt snel toe. Grote kans dat er al gasten zijn op jouw vakantiepark die behoefte hebben aan een laadpaal. E-Flux biedt een backoffice die gekoppeld kan worden aan verschillende merken laadpalen. Jij bepaalt het tarief, wij sturen de rekening naar de juiste gebruiker en keren de vergoeding maandelijks uit. Vanaf €4 per maand regelen we dit al, inclusief 24/7 support.

Eigenaar vakantiewoning

Ben jezelf in het bezit van een vakantiewoning en heb je nog geen laadpaal? Dan kan je de laadpaal zelf aanschaffen bij één van onze partners met onze backoffice. E-Flux is een backoffice systeem die gekoppeld kan worden met verschillende typen laadpalen. Alles wordt vanuit één systeem beheerd. Wil jij je eigen vakantiewoning verhuren incl laadpaal? Geen probleem. Jouw gasten, vrienden of familie kunnen allemaal laden.

vakantie woning

Hoe werkt E-Flux?

Wij koppelen laadpalen aan de E-Flux backoffice.

De gasten starten de laadsessies aan de laadpaal met of zonder de E-Flux laadpas.

Elke maand ontvang je een factuur.

Wij keren de vergoeding uit aan de eigenaar van de laadpaal.

''Snelle en goede service''

''Gemakkelijk benaderbaar, verstand van zaken, direct geholpen, fijne club mensen''

''Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze voor E-Flux''

Het feit dat ik heel snel en direct contact had met de mensen die erover gaan in plaats van een klantenservice aan de telefoon kreeg die van geen ‘toeten en blazen’ weet was heel prettig

''Geweldige ervaring gehad met E-Flux. Top communicatie en directe afhandeling van zaken''

''Fijn bedrijf met korte lijntjes om snel en efficient zaken mee te doen''

''Geweldig geholpen door E-Flux''

Veelgestelde vragen

Wat voor laadpaal is geschikt voor mijn vakantiepark?

Welk soort laadpaal geplaatst kan worden hangt voornamelijk af van de beschikbare capaciteit op de hoofdaansluiting. Een (huis)installateur bekijkt de situatie en brengt een technisch advies uit. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid. Want het zou vervelend zijn als de stoppen doorslaan als er een Tesla staat te laden. Afhankelijk van de locatie kan er gekozen worden voor een laadpunt op een standaard of een wand gemonteerde. Is jouw bedrijfslocatie openbaar toegankelijk? Dan kan je het best kiezen voor een laadpaal die vandalisme-proef is (minimaal IK10). Bekijk hier de laadpalen die compatibel zijn met E-Flux.

Kunnen de auto’s van de gasten opladen aan alle type laadpalen?

Dat ligt aan de ingang van de auto en de laadpaal. De meeste elektrische auto’s zijn voorzien van een Type 2 (Mennekes – IEC 62196 AC) aansluiting net als de meeste laadpalen. Voor snelladers (DC) kan het verschillen tussen CHAdeMO en CCS Combo 2. Indien men een Tesla heeft dient het voor snelladen specifiek bij een Tesla Supercharger te laden.

Kan ik mijn gasten gratis laten laden?

Ja, dat kan. Vaste gasten of personen die u gratis wilt laten laden kunt u toevoegen aan de whitelist. Deze gasten mogen dan gratis laden en krijgen geen rekening.

Wat moet ik doen bij storing van de laadpaal?

Wanneer je een laadpaal aanschaft met de E-Flux backoffice krijg je 24/7 support. Op de laadpaal zie je een sticker met het supportnummer dat je altijd kunt bellen bij een storing.

Hoeveel onderhoud heeft een laadpaal nodig?

Zeer weinig. Als de laadpaal verantwoord is geïnstalleerd door een gecertificeerd installateur, zal elk onderdeel snel en gemakkelijk te vervangen zijn (= minder onderhoudskosten).

Waarom heb ik een serviceabonnement nodig?

Met een serviceabonnement ben je volledig ontzorgt. Alle storingen worden voor 95% opgelost door E-Flux op afstand. Indien er een hardware fout is, wordt er door E-Flux een installateur inschakelt.

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadstation hangen af van het type en uitvoering van de laadpaal. De kosten liggen tussen de 500 en 1200 euro zonder installatie. De prijs voor de installatie hangt af van de situatie. Soms moet er nogal diep worden gegraven of er zijn aanpassingen vereist in de meterkast. De installatiekosten zijn ongeveer 300 tot 2.000 euro. Wanneer de laadpaal eenmaal staat kunnen er nog elektriciteit kosten en eventueel een backoffice abonnement bij komen.

Zit je vraag er niet tussen?

Bekijk onze FAQ pagina voor meer antwoorden.