Skip to main content

E-Flux is door Delta aangewezen als officieel verkoop- en servicepunt voor de Delta DC Wallbox. Een logische stap, omdat E-Flux de gehele service op het gebied van laaddiensten kan aanbieden aan zowel EV-drivers als bedrijven. Dit doet E-Flux in nauwe samenwerking met verschillende installatiepartners, waarbij het installatiebedrijf verantwoordelijk is voor de verkoop en installatie.

“Wij kennen Delta al vanuit de Solar. Hun product, DC Wallbox 25kW, sluit perfect aan op de vraag vanuit de markt. Vooral EV’s zoals Jaguar I-Pace, Hyundai Kona, Kia e-Niro vragen om een compacte dc-laadoplossing. Deze EV’s kunnen namelijk alleen op enkelfase laden (ac-stroom). Met een accucapaciteit van 95kWh kan de laadtijd al snel oplopen naar 14 uur. Prima voor thuis, maar vooral voor bedrijven is het fijn om binnen 4 uur de auto vol te hebben. Zeker bij elektrische bestelbussen of taxi’s. En dat is mogelijk met de Delta Wallbox.” Aldus Gina ter Heide en Vincent van Vaalen, E-Flux.

Installatiebedrijven die interesse hebben kunnen bij E-Flux een training volgen, waarna ze de Wallbox kunnen kopen en installeren. Als er verrekening gewenst is dan kan de Wallbox eenvoudig met een USB-stick gekoppeld worden aan de E-Flux backoffice. Standaard wordt de dc-lader geleverd met 24/7 support. De installateur heeft de mogelijkheid om technische gegevens in te zien via het portal van E-Flux. De eigenaar van de Wallbox kan bij E-Flux een abonnement afsluiten voor de verrekening van laadsessies, vanaf €2,50 per maand.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?