Skip to main content

Goed nieuws, want sinds deze week is het mogelijk om als E-Flux laadpashouder gebruik te maken van de laadpunten van Ionity. Ionity is een snellaadaanbieder, ontstaan door een samenwerking tussen BMW, Daimler, Ford, Volkswagen, Audi en Porsche. Deze laadstations kunnen tot wel 350kW aan vermogen leveren en zijn vespreid over heel Europa. Het totaal aantal laadpunten voor E-Flux laadpashouders staat nu op 200.000+. 

IONITY: snelgroeiend netwerk

Ionity werkt momenteel aan de plaatsing van 400 publieke snellaadstations verspreid over heel Europa. Elke Ionity locatie beschikt gemiddeld over 6 laders, ruim voldoende dus om direct te kunnen laden. In Nederland zijn er op dit moment 9 stations, maar er zullen in te de toekomst nog meer locaties volgen.

Welke voordelen biedt dit voor de E-Flux laadpas?

  • 90% laadzekerheid in Duitsland
  • Laden op veel locaties in: Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Scandinavië en de UK.
  • Meer snelladers beschikbaar voor onderweg
  • Nooit meer lang stilstaan tijdens een lange afstandsrit
  • Meer dan 200.000+ laadpunten beschikbaar voor E-Flux pashouders.

Een fijne toevoeging langs de Europese wegen voor de E-Flux laadpashouders. Het wordt nu nog makkelijker om snel te laden tijdens verschillende routes door Europa. Bekijk in de E-Flux app of in jouw dashboard waar alle Ionity laadstations zich bevinden.

Heb jij momenteel nog geen laadpas van E-Flux? Geen probleem, bekijk hier onze laadpas-abonnementen.

Feel Free met E-Flux

E-Flux biedt een full-service eMobility platform voor bedrijven en consumenten. In jouw dashboard zie je alle actieve laadpassen, laadpalen en realtime data. E-Flux regelt de connectiviteit, facturatie en 24/7 support. Het grootste voordeel van onze oplossing? Onafhankelijkheid: jij bent vrij om de laadpaal te kiezen, ongeacht het merk. Daarnaast bieden we een gigantisch laadnetwerk van meer dan 200.000 publieke laadpunten in Europa waar je kan laden met de E-Flux pas. Met onze iOS & Android app navigeer je naar beschikbare laadpunten.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?