Skip to main content

Goed nieuws voor E-Flux rijders die veel onderweg laden. Sinds deze week is E-Flux gekoppeld met EWE Go, een van de grootste aanbieders van (snel)laadpunten in Duitsland. Met EWE Go biedt E-Flux jou een nog grotere dekking in Duitsland.

Wat doet EWE Go? 

EWE Go bouwt een laadnetwerk in Duitsland van eigen geplaatste laadpunten. Op dit moment is hun doel de versterking op de binnenlandse markt in Noordwest-Duitsland en spreiding over goed bereikbare locaties in heel Duitsland. EWE Go plaatst onder andere AC-laders en legt de focus voornamelijk op DC-snelladers. Met hun 150kW snelladers zijn de meeste EV’s vaak binnen een half uur voldoende volgeladen.

Welke voordelen biedt dit voor de E-Flux laadpas?

  • 90% laadzekerheid in Duitsland
  • Toegang tot zo’n 1000 (snel)laadpunten van EWE Go
  • Laad je auto sneller op met de 150kW snelladers

Een mooie aanvulling op de Duitse wegen voor de E-Flux laadpashouders. Het wordt nu nóg makkelijker om snel te laden tijdens verschillende routes door Duitsland. Bekijk in de E-Flux app waar alle EWE Go laadstations zich bevinden.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?