De meeste mensen hebben er al op de een of andere manier mee te maken gehad; van gratis presentjes als cadeautjes of gratis verzending, loyaliteitsprogramma’s zijn overal. Spaaza is een vooraanstaande ontwikkelaar van de onderliggende technologie van dit soort programma’s, die onder andere wordt gebruikt door grote retailmerken zoals G-Star.

Onlangs besloot Spaaza deze technologie ook in te zetten voor de eMobility branche en benaderde hiervoor E-Flux.

E-Flux is een snelgroeiende onderneming die een efficiënt, gebruiksvriendelijk eMobility platform voor het beheren van laadpalen en laadpassen biedt. Het eMobility platform van E-Flux is momenteel compatibel met 25 verschillende laadpaal merken, en wordt continu uitgebreid om zoveel mogelijk flexibiliteit voor de klant te bieden. Tot slot geeft de onderneming nog een laadpas uit die in 46 landen, op 260.000 laadpunten gebruikt kan worden.

De samenwerking met Spaaza biedt nieuwe mogelijkheden voor resellers die gebruikmaken van E-Flux. Zo wordt het mogelijk om loyaliteitsprogramma’s op te zetten.

De samenwerking tussen Spaaza en E-Flux moet gaan zorgen voor een extra incentive om elektrisch te gaan rijden. Sevenoaks gaf aan blij te zijn met de samenwerking en Spaaza’s toetreding tot de eMobilitybranche: ‘’We zijn blij dat we de kans hebben om samen te werken met E-Flux door hen te voorzien van tools die de adoptie van deze belangrijke technologieën stimuleren in een hele nieuwe tijd van milieuvriendelijk transport.’’

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?