Skip to main content

E-Flux is toegetreden als vriend van de VER. De VER is dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. Dus niet alleen bezitters van elektrische auto’s, maar ook toekomstige kopers daarvan. Zo worden er events, bijeenkomsten en (online) ontmoetingen georganiseerd waarbij leden informatie kunnen uitwisselen met elkaar. Ook E-Flux zal vanaf heden te vinden zijn bij deze events.

VER richt zich op de belangen van de elektrische rijders. In haar aanpak richt VER zich alleen op de elektrische personenauto maar heeft als uitgangspunt dat alle wegvoertuigen dus ook scooters, cargobikes, bestelauto’s, vrachtauto’s en bussen zo snel mogelijk geëlektrificeerd worden. Interesse om lid te worden van VER? Dat kan hier.

Dit past goed bij E-Flux. Wij willen namelijk vrijheid geven aan de EV-driver door een flexibele laadoplossing aan te bieden. Zo ben je zelf vrij om een keuze te maken in de laadpaal die je thuis wilt, omdat ons eMobility platform met verschillende merken kan worden gekoppeld. Voor publiek laden bieden wij een laadpas met een grote dekking tegen een scherp tarief. Het belangrijkste vinden wij het bieden van goed advies en 24/7 support. Zo wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen aantrekkelijk.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?