Skip to main content

Meer dan 80% van de bedrijven die grote wagenparken beheren, kiezen voor de elektrische auto als alternatief op brandstof.  Bij het elektrificeren van het wagenpark komen bedrijven voor mooie uitdagingen te staan. E-Flux biedt met haar eMobility platform met geïntegreerde services een complete oplossing voor bedrijven om laden op elke locatie te faciliteren.

Toekomstbestendige oplossing

Het platform van E-Flux werkt hardware onafhankelijk zodat het bedrijf maximale vrijheid heeft om laadpalen te combineren op verschillende locaties. Processen rondom facturatie en support zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd voor extra gemak en service.

Laden op kantoorlocaties

Bij E-Flux is het mogelijk om voor verschillende gebruikersgroepen een ander tarief in te stellen. Zo is het mogelijk om medewerkers voor een voordeliger tarief of geheel gratis te laten laden. Een bezoeker betaalt een regulier tarief. Alles is instelbaar en aanpasbaar. Maandelijks worden alle gemaakte laadkosten in rekening gebracht via de pasproviders en weer uitgekeerd aan het bedrijf die de laadpalen in eigendom heeft. Alle sessies en facturen zijn realtime inzichtelijk in het E-Flux dashboard.

‘’E-Flux maakt het mogelijk om gebruiken en verbruiken van laadpalen gemakkelijk inzichtelijk te krijgen. Daarnaast neemt E-Flux veel zorgen uit handen rondom onderhoud en ook bieden zij een totaalpakket aan voor zakelijk elektrisch vervoer.” – Universiteit Leiden

Thuis laden

Medewerkers die thuis hun auto kunnen opladen registreren de laadpaal en de werkgever bepaalt het te vergoeden tarief. Alle kosten worden maandelijks gefactureerd en vergoed aan de medewerker. Jij hoeft als werkgever alleen maar het tarief in te stellen.

Onderweg laden

Wanneer medewerkers onderweg willen laden, krijgen zij met een E-Flux laadpas toegang tot meer dan 200.000 publieke laadpunten verspreid over Europa. In Nederland dekt E-Flux 99% van de publieke laadpunten. Met behulp van de E-Flux App kun je navigeren naar publieke laadpunten en het eigen verbruik direct inzien.

‘’Het afrekenen van de kilowatturen van de laadpaal met de bijbehorende E-Flux laadpas zorgt ervoor dat wij als medewerkers kunnen laden op plekken en momenten die het beste schikken. – Medewerker Schouw ICT

Installatie door partner

E-Flux focust zich puur op het eMobility platform en de services. Maar wij bieden de totale laadoplossing aan met onze installatiepartners. Samenwerken met een huisinstallateur is ook geen probleem. Als fleetmanager hoef je na installatie alleen de laadpalen te koppelen in ons platform. Indien er problemen zijn kan 24/7 de helpdesk geraadpleegd worden. Zo bieden wij maximale ontzorging voor jullie elektrische fleet.

‘’De communicatie met E-Flux is goed. Ze denken mee, offertes worden snel toegestuurd en E-Flux verleend goede service tijdens de installatie. Ze zijn flexibel en kunnen daardoor snel schakelen’’. – Van Dorp.

Wil jij ook gebruik maken van de oplossingen van E-Flux voor jouw fleet? Check hier onze brochure en neem hier contact met ons op.

E-Flux Fleet Brochure
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?