Bijdrage aan de CO2-compensatie

Sinds afgelopen week is E-Flux donateur van Trees for all, een Nederlandse organisatie die door het planten van bomen in Nederland én het buitenland CO2-uitstoot compenseert.

“Wij willen als organisatie zo CO2-neutraal mogelijk ondernemen. Wij geloven in de missie die Trees for All heeft en vinden het planten van bomen een transparante manier om CO2 te compenseren, en de natuurlijke omgeving van vele dieren te beschermen. We starten met een donatie van 100 bomen, waarvan de ene helft in Nederland wordt geplant en de andere helft in het regenwoud van Costa Rica,” aldus Gina ter Heide (COO E-Flux).

Betere leefomstandigheden voor dier en mens

Door het planten van bomen wordt niet alleen de CO2-uitstoot gecompenseerd. Door de bebossing wordt namelijk ook het leefgebied van vele diersoorten zoals jaguars en bijzondere vogelsoorten beschermd. Daarnaast worden de leefomstandigheden van de lokale bevolking sterk verbeterd. Ook voldoen zij aan het strenge CBF-keurmerk. Het CBF-keurmerk staat voor Centraal Bureau Fondsenwerving. Dit keurmerk toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Op deze manier weet je zeker dat donaties op de juiste plek terecht komen en je met een gerust gevoel geld kunt doneren.

Toegang tot 200.000+ laadpunten

Met de E-Flux Mobility service hebben EV-Drivers toegang tot meer dan 200.000 laadpunten. De betreffende aanbieder bepaalt welke type stroom (grijs of groen) er geleverd wordt. Het is daarom voor een Mobility Service Provider als E-Flux vrij lastig te bepalen hoeveel stroom er door haar klanten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Door bomen te doneren kan alvast een start gemaakt worden met het compenseren van de CO2-uitstoot die voortkomt uit laadsessies.

E-Mobility oplossingen voor elke locatie

E-Flux biedt een end-to-end oplossing voor EV-drivers en bedrijven. Ben jij al de trotste eigenaar van een elektrische auto? En benieuwd welke laadoplossing bij jouw auto past? Of op zoek naar een laadpas zodat je zonder zorgen publiek kan laden? Wij maken laden mogelijk op elke locatie.

Meer weten? Neem contact op.

Telefoonnummer: +31 20 763 06 20

of E-mail ons.

TFA + E-Flux
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?