Skip to main content

De brommobiel bromt niet meer.

Naast elektrische auto’s zien wij ook een toename in het gebruik van elektrische brommobielen. En ook voor deze elektrische voertuigen kan de laadpas gebruikt worden om de accu op te laden.

De Franse autofabrikant AIXAM, die is begonnen met het bouwen van de 45 km/u wagens, is in de loop der tijd ook auto’s met normale afmetingen gaan produceren. Dit deden zij onder het merknaam ‘Mega’. Ook met de opmars van het elektrisch rijden gaan zij mee. Zij bieden nu namelijk verschillende volledig elektrische eAIXAM modellen aan. De prijs van deze modellen ligt tussen de €14.948 en €19.799.

Deze onhoorbare 100% elektrische brommobiel heeft een actieradius van ongeveer 80km en net als andere elektrische voertuigen 0% CO2-emissie. Het duurt ongeveer 3,5 uur om de eAIXAM volledig op te laden via een regulier 220v stopcontact. Bovendien kost een volle accu nog minder dan €2.

Maar hoe laad je deze brommobiel nou handig op? Er zijn op straat steeds meer laadpunten die ook een schuko ingang hebben. Ideaal voor scooters of brommobielen. Voor het starten van een laadsessie is een laadpas nodig. Bijvoorbeeld die van E-Flux.
Bestel een laadpas voor publiek laden.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?