Skip to main content

De markt van elektrische auto’s groeit hard. Door de verbeterde actieradius, lagere aanschafprijs én veel financiële voordelen zoals 4% bijtelling en investeringsaftrek (MIA) wordt de elektrische auto voor werkgevers, werknemers en ondernemers steeds interessanter. Net zoals bij brandstofauto’s wil je de reiskosten vergoedt hebben op 1 factuur. Maar waar vind je een overzicht van de gemaakte laadkosten en hoe komt deze verrekening tot stand? Voor deze situatie biedt E-Flux een werkgeversabonnement.

Bij een werkgeversabonnement wordt jouw laadpaal thuis gekoppeld met het eMobility platform van E-Flux. De verbinding komt tot stand door een simkaart (GSM) of ethernetkabel (LAN). In principe wordt er altijd een laadpas van E-Flux gecombineerd met het eMobility platform. De laadkosten die geregistreerd staan op de pas worden maandelijks aan de werkgever gefactureerd. Zowel voor laadsessies op het thuislaadpunt als op publieke laadstations. Als er al een laadpas van een andere provider wordt gebruikt dan is het nog steeds mogelijk om het E-Flux werkgevers abonnement af te sluiten.

Waarom E-Flux?
E-Flux biedt een onafhankelijk beheersysteem voor laadpalen. Hierdoor wordt het mogelijk om een overzicht te creëren van alle laadsessies, en deze te verrekenen met werkgever of bezoekers die komen laden. Het eMobility platform is toepasbaar op verschillende soorten laadpalen, de werknemer of werkgever heeft dus altijd een vrije keuze hierin. Daarnaast biedt E-Flux ook flexibiliteit op het gebied van tarieven. Je kan zelf een kWh-tarief instellen voor de laadkosten die je vergoedt wilt hebben vanuit de werkgever. Deze is standaard ingesteld op €0,21 incl. btw. Mocht je werkgever een hoger bedrag toestaan dan kan dit gewijzigd worden. Op alle gekoppelde laadpalen biedt E-Flux 24/7 support.

Kosten werkgeversabonnement
Voor de koppeling van het E-Flux beheersysteem en het verrekenen van de laadsessies vragen wij geen vaste maandelijkse kosten. Wel wordt er over de geladen kilowatturen een variabel tarief ingehouden. Dit tarief ligt op €0,02 per kWh excl. btw met een maximum van €4,00 excl. btw per maand. Wordt er niet geladen door vakantie? Dan wordt er minder gerekend voor het abonnement in deze periode. Een laadpas van E-Flux kost normaal €2,44 excl. btw per maand, maar wanneer deze gecombineerd wordt met een abonnement op het het eMobility platform bedraagt het maandabonnement op de laadpas slechts €2,00 excl. btw.

Rij jij elektrisch en wil je laadkosten verrekenen met jouw werkgever of met je eigen onderneming? Vraag dan hier een abonnement aan. Als je nog vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen:

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?