Skip to main content

Onlangs presenteerde Ford haar eerste volledig elektrische pick-up met een unieke stunt. Welke EV pick-ups komen er nog meer aan?

Rivian

Afgelopen jaar presenteerde Rivian een SUV en pick-up model (R1T). Het merk richt zich meer op een avontuurlijke lifestyle. Zo kan de R1T door een diepte van 1 meter water rijden én is de hoogte van de wagen aan te passen aan off-road obstakels. Elk wiel heeft een eigen elektromotor. De actieradius die Rivian voor ogen heeft zal rond de 650km bedragen. Laden doet de R1T op 11kW (AC) en 160kW (DC) via CCS. In 2021 zullen de eerste auto’s van de band rollen.

Ford

De eerste prototypes van de elektrische F-150 zijn gemaakt. De pick-up zal in een hybride en volledig elektrische variant op de markt komen. Specificaties worden nog niet losgelaten, eerste modellen worden naar verwachting 2022 beschikbaar.

Toyota, Tesla, Bollinger zullen ook elektrische pick-ups gaan produceren.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?