Van hybride auto’s was al bekend dat deze een aanhanger of caravan kunnen trekken. Ook volledig elektrische auto’s zijn in staat om gewicht te trekken. Dit heeft natuurlijk wel invloed op de actieradius.

De Tesla X springt er qua prestaties op dit gebied uit. De EV kan namelijk 2268kg trekken. Dit heeft natuurlijk wel effect op de actieradius, die blijft met het trekken van een caravan beperkt tot 175/250km. Met het oog op rustpauzes om de twee uur is deze actieradius prima voor de vakantieganger.

Overzicht elektrische auto’s die gewicht mogen trekken:

Nieuwe Ford F-150 electric trekt vrachttrein 450 ton

Voor werkauto’s is trekgewicht een belangrijke voorwaarde. De nieuwe Ford F-150 is volledig elektrisch en heeft hier totaal geen problemen mee zoals in de onderstaande video te zien is. Hier trekt een van ‘s wereld populairste pick-ups namelijk 450 ton aan gewicht! Naast Ford zijn er nog meer elektrische pick-ups in aantocht.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?