Door alle strengere milieueisen en de ontwikkelingen op het gebied van e-mobility zijn autofabrikanten al een tijd geleden begonnen met het aanpassen van hun productieproces. In het hoge segment zijn we natuurlijk bekend met Tesla, Volvo, Audi en Mercedes. Gelukkig komen er ook genoeg auto’s op de markt die relatief betaalbaar zijn (aanschafprijs €30.000-€40.000). Hier volgen een aantal nieuwe modellen met een realistische actieradius.

  • Hyundai Ioniq electric met een actieradius van 200km. Inclusief warmtepomp waardoor de auto onder koude omstandigheden een beter bereik heeft.
  • De nieuwe Nissan Leaf is in een modern jasje gestoken en heeft een actieradius van 270km op de snelweg. Bij gebruik in de stad haalt de nieuwe Leaf zelfs 400km. Met de feature cruise control met afstandsbepaling remt de auto wanneer voorgangers tot stilstand komen en trekt automatisch op als deze weer gaan rijden.
  • e-Golf. Het bekendste model van Volkswagen heeft een actieradius van 200km.
  • Renault Zoe verkrijgbaar in verschillende versies. Actieradius 300km.
  • Smart forfour. Zoals de naam het al zegt is deze Smart geschikt voor vier personen. Actieradius 100km.

Meer info over deze auto’s.

Heb je een groter budget? Dan is het zeker de moeite waard om naar deze auto’s te kijken:

  • Jaguar I-Pace: de geduchte concurrent van Tesla. De eerste volledige SUV van Jaguar met een actieradius van 480km.
  • Mercedes brengt onder het nieuwe label Generation EQ een SUV uit met 500km bereik. Supersnel laden (100km in 5 minuten) en inductieladen wordt ook mogelijk met deze auto’s.
  • Volvo: heeft vijf volledig elektrische Volvo’s in aantocht die tussen 2019 en 2021 op de markt verschijnen.
  • Porsche investeert de komende vier jaar 6 miljard euro in de ontwikkeling van elektrische modellen. De Mission E komt in 2020 op de markt en heeft een actieradius van 400km.

 

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?