Audi is sinds 2002 verbonden aan FC Bayern München. De twee partijen hebben bekendgemaakt de samenwerking voort te zetten tot 2029. Met het oog op de toekomst wordt er ook gekeken naar een duurzamer wagenpark bij de Duitse voetbalclub. Dat gaat natuurlijk mooi samen met de ontwikkelingen bij Audi die steeds meer elektrische modellen produceert. Alle spelers van de hoofdselectie van FC Bayern München gaan daarom in een Audi e-tron rijden.

‘Electric has gone Audi’

Audi heeft in 2018 aan de wereld bekend gemaakt dat er focus is op de productie van elektrische voertuigen. Dit werd gedaan door de campagne genaamd: ‘Electric has gone Audi’. Dit vertaald zich ook in een nieuwe doelstelling vanuit de partner FC Bayern München. Alle Audi voertuigen van de spelers, staf en overige werknemers van FC Bayern moeten gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst een gemiddelde maximum uitstoot van 95 gram CO2/km hebben. Dit zal resulteren in een toenemend gebruik van elektrische voertuigen.

Specificaties van de Audi e-tron

De Audi e-tron heeft een groot rijbereik door zijn grote accupakket (95kWh) en actieradius van 355 km. De auto heeft de mogelijkheid om (aan een snellader van 150kW) binnen 30 minuten 80% van zijn capaciteit vol te laden. Thuis laad je de e-tron het snelst met 11kW (3x16A) in combinatie met Dynamic Load Balancing. E-Flux biedt samen met verschillende installatiepartners de totale oplossing aan. E-Flux regelt voor de EV-driver inzicht in laadsessies, een pas om publiek (snel) te laden, automatische verrekening met de werkgever én 24/7 support.

Interesse in onze oplossing? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?