Skip to main content

Audi is sinds 2002 verbonden aan FC Bayern München. De twee partijen hebben bekendgemaakt de samenwerking voort te zetten tot 2029. Met het oog op de toekomst wordt er ook gekeken naar een duurzamer wagenpark bij de Duitse voetbalclub. Dat gaat natuurlijk mooi samen met de ontwikkelingen bij Audi die steeds meer elektrische modellen produceert. Alle spelers van de hoofdselectie van FC Bayern München gaan daarom in een Audi e-tron rijden.

‘Electric has gone Audi’

Audi heeft in 2018 aan de wereld bekend gemaakt dat er focus is op de productie van elektrische voertuigen. Dit werd gedaan door de campagne genaamd: ‘Electric has gone Audi’. Dit vertaald zich ook in een nieuwe doelstelling vanuit de partner FC Bayern München. Alle Audi voertuigen van de spelers, staf en overige werknemers van FC Bayern moeten gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst een gemiddelde maximum uitstoot van 95 gram CO2/km hebben. Dit zal resulteren in een toenemend gebruik van elektrische voertuigen.

Specificaties van de Audi e-tron

De Audi e-tron heeft een groot rijbereik door zijn grote accupakket (95kWh) en actieradius van 355 km. De auto heeft de mogelijkheid om (aan een snellader van 150kW) binnen 30 minuten 80% van zijn capaciteit vol te laden. Thuis laad je de e-tron het snelst met 11kW (3x16A) in combinatie met Dynamic Load Balancing. E-Flux biedt samen met verschillende installatiepartners de totale oplossing aan. E-Flux regelt voor de EV-driver inzicht in laadsessies, een pas om publiek (snel) te laden, automatische verrekening met de werkgever én 24/7 support.

Interesse in onze oplossing? Neem hier contact met ons op.

Mijn E-Flux
Mijn laadpas beheren

Log in en beheer gemakkelijk je laadpas.

Mijn Laadpalen beheren

Log in en beheer makkelijk en snel je laadpalen en laadpassen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle gebruikers van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Technisch portaal installateur

Beheer als installateur je geplaatste laadpalen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle installateurs van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?