Skip to main content

Speciaal voor Solar Solutions sponsort Alfen met Greener Power Solutions en E-Flux een laadplein met 20 laadplekken (11kW per punt) voor bezoekers van de duurzame energie vakbeurs.

Laadpalen met batterijopslag

Samen met Greener Power Solutions levert Alfen de laadpalen inclusief een batterijopslagsysteem. De auto’s worden geladen uit deze battery packs. Greener Power Solutions levert batterypacks voor (tijdelijke) stroomvoorziening bij evenementlocaties, havens, vliegvelden als alternatief voor dieselgeneratoren.

Alfen, specialist in energieoplossingen, biedt een complete reeks oplaadpalen voor ieder gewenst gebruik, van thuis tot op de zaak en in het openbare terrein zoals parkeergarages of het centrum van een stad. Daarnaast heeft Alfen een unieke oplossing voor laadpleinen: Smart Charging Network. De laadpalen worden gekoppeld in netwerk waardoor het beschikbare vermogen eerlijk verdeeld wordt over de auto’s die aan het laden zijn.

Alle laadstations stemmen onderling de laadsnelheid af. Omdat alle laadpalen individueel benaderbaar blijven hou je controle over het netwerk. Voor woningen biedt Alfen een Dynamic Load Balancing oplossing die communiceert met de P1 poort.

Alles monitoren in ons eMobility platform 

E-Flux koppelt het gehele laadplein in het eMobility platform waardoor alle actuele laadsessies zichtbaar worden. De verrekening vindt ook plaats in het eMobility platform. Speciaal voor bezoekers wordt het tarief op €0 gezet. E-Flux biedt in het platform een speciale toegang voor installateurs waar alle technische gegevens van de laadpaal kunnen worden aangepast. Dit kunnen laadpalen van verschillende merken zijn. Benieuwd hoe dit werkt? Kom langs op stand A15.

Gratis toegang via deze link met code 19TICKET507

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?