Skip to main content

Volledig flexibele laadoplossing voor bedrijven, EV rijders en VVE’s

Sinds vorige week is het mogelijk om een Webasto Live laadpaal te koppelen met het eMobility platform van E-Flux. Daarmee ontstaat een krachtige en schaalbare laadoplossing voor 1 tot 250 laadplekken voor bedrijven, EV rijders en VVE’s.

Webasto Live: klaar voor elk project

Webasto is sinds 2017 actief op de markt van laadoplossingen en ontwikkelt zich in hoog tempo tot een speler van formaat in de e-mobility markt. Zo zal begin 2020 ook de productie van standaard batterijsystemen voor bedrijfsvoertuigen worden opgestart in het Duitse Schierling.

Als top 100 automotive toeleverancier, staat kwaliteit bij Webasto hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor het onlangs gelanceerde laadstation Webasto Live. Dankzij de uitgebreide connectiviteit (Wifi, 4G en LAN), kan het laadstation volledig op afstand beheerd worden en kunnen alle transacties verwerkt en verrekend worden via E-Flux.

Dankzij slimme functie zoals ingebouwd load management en load balancing is de Webasto Live toepasbaar in nagenoeg elke situatie: van 1 laadstation bij een EV-rijder thuis, tot 250 laadstations op een parkeerplaats van een bedrijf.

Het eMobility platform van E-Flux

E-Flux biedt een onafhankelijke platform die met verschillende merken laadpalen gekoppeld kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om laadsessies te verrekenen met werkgever of gasten. Ook kan bepaald worden wie toegang heeft tot de laadpaal tegen welk tarief. E-Flux beschikt over 24/7 helpdesk support. Voor de installateur biedt het eMobility platform inzicht in alle technische gegevens zodat de configuratie vanaf afstand kan worden aangepast. Vanuit het kantoor in Amsterdam bedient E-Flux meer dan 5.000 EV-drivers en 85 installatiepartners.

Meer informatie over de abonnementen en dienstverlening van E-Flux nodig? Neem hier contact met ons op.

Mijn E-Flux
Mijn laadpas beheren

Log in en beheer gemakkelijk je laadpas.

Mijn Laadpalen beheren

Log in en beheer makkelijk en snel je laadpalen en laadpassen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle gebruikers van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Technisch portaal installateur

Beheer als installateur je geplaatste laadpalen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle installateurs van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?