Skip to main content

Volledig flexibele laadoplossing voor bedrijven, EV rijders en VVE’s

Sinds vorige week is het mogelijk om een Webasto Live laadpaal te koppelen met het eMobility platform van E-Flux. Daarmee ontstaat een krachtige en schaalbare laadoplossing voor 1 tot 250 laadplekken voor bedrijven, EV rijders en VVE’s.

Webasto Live: klaar voor elk project

Webasto is sinds 2017 actief op de markt van laadoplossingen en ontwikkelt zich in hoog tempo tot een speler van formaat in de e-mobility markt. Zo zal begin 2020 ook de productie van standaard batterijsystemen voor bedrijfsvoertuigen worden opgestart in het Duitse Schierling.

Als top 100 automotive toeleverancier, staat kwaliteit bij Webasto hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor het onlangs gelanceerde laadstation Webasto Live. Dankzij de uitgebreide connectiviteit (Wifi, 4G en LAN), kan het laadstation volledig op afstand beheerd worden en kunnen alle transacties verwerkt en verrekend worden via E-Flux.

Dankzij slimme functie zoals ingebouwd load management en load balancing is de Webasto Live toepasbaar in nagenoeg elke situatie: van 1 laadstation bij een EV-rijder thuis, tot 250 laadstations op een parkeerplaats van een bedrijf.

Het eMobility platform van E-Flux

E-Flux biedt een onafhankelijke platform die met verschillende merken laadpalen gekoppeld kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om laadsessies te verrekenen met werkgever of gasten. Ook kan bepaald worden wie toegang heeft tot de laadpaal tegen welk tarief. E-Flux beschikt over 24/7 helpdesk support. Voor de installateur biedt het eMobility platform inzicht in alle technische gegevens zodat de configuratie vanaf afstand kan worden aangepast. Vanuit het kantoor in Amsterdam bedient E-Flux meer dan 5.000 EV-drivers en 85 installatiepartners.

Meer informatie over de abonnementen en dienstverlening van E-Flux nodig? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?