Skip to main content

Ben je werknemer en rij je in een elektrische auto? Dan wil je net zoals bij brandstofauto’s dat alle kosten die gemaakt worden voor het opladen van de auto vergoed worden door je werkgever. Dat kunnen wij voor je regelen. Zowel voor thuisladen als laden op openbare locaties.

Thuisladen
Bij een werkgeversabonnement wordt jouw laadpaal thuis gekoppeld met het eMobility platform van E-Flux. De verbinding komt tot stand door een simkaart (GSM) of ethernetkabel (LAN). In principe wordt er altijd een laadpas van E-Flux gecombineerd met het eMobility platform van E-Flux. De laadkosten die geregistreerd staan op de pas worden maandelijks aan de werkgever gefactureerd. Zowel voor laadsessies op het thuislaadpunt als op publieke laadstations. Als er al een laadpas van een andere provider wordt gebruikt dan is het nog steeds mogelijk om het E-Flux werkgeversabonnement af te sluiten.

Publiek laden
Heb je geen mogelijkheid om via een eigen laadpaal jouw auto op te laden? Maar kan je wel laden bij een publiek laadpunt in de straat? Dan kan je bij ons een laadpas aanvragen. Omdat deze op naam van jouw werkgever komt worden de laadkosten automatisch gefactureerd aan het bedrijf waar je voor werkt.

Kosten werkgeversabonnement
Met een E-Flux laadpas betaal je voor het abonnement €5,50 excl. btw per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt gebruik van de publieke laadpas. De laadpas komt op naam van de zaak gezet (werkgever of eigen bedrijf), en wordt maandelijks voor alle kosten gefactureerd. De afgesproken vergoeding wordt uitbetaald aan de privépersoon.

Gebruik je een andere laadpas? Dan blijft het tarief €0,02/kWh excl. btw. We kunnen hier geen maximum opzetten. De vergoeding die jij wil ontvangen wordt met €0,02 erop gefactureerd naar de werkgever. Als privépersoon heb je geen kosten aan dit abonnement.

Rij jij elektrisch en wil je laadkosten verrekenen met jouw werkgever of met je eigen onderneming? Vraag dan hier een abonnement aan.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?