Bedrijf Kuster Energy heeft haar zinnen gezet op een laadnetwerk voor de gehele Achterhoek. Het bedrijf, momenteel nog met focus op tankstations gaat mee in de transitie naar een elektrisch laadnetwerk voor Oost-Nederland.

Transitie naar elektrisch

Kuster Energy is van oorsprong een bedrijf gespecialiseerd in activiteiten binnen de oliebranche, onder andere in de Nederlandse Achterhoek en Duitsland. De afgelopen jaren wordt er steeds meer geïnvesteerd in andere energievormen, waaronder elektrisch rijden. Commercieel Directeur Jan-Pieter de Wilde geeft aan met Kuster in te zetten op een netwerk van openbare laadstations in Oost-Nederland. Er komen immers steeds meer elektrische rijders, mede door investeringen vanuit de overheid.

Van olieboer naar energiepartner

Het doel ligt op minimaal 200 openbare laadvoorzieningen binnen 2 jaar tijd. Op dit moment heeft Kuster al een aantal laadpunten gevestigd in het oosten van Nederland. De meeste van de laders zijn 22kW, in Groenlo bevinden zich ook 50kW laders. In de komende periode zullen dit er nog veel meer moeten worden, aldus Jan-Pieter de Wilde.

“Kuster wil de aankomende jaren een energiepartner zijn voor de mobiliteit in Oost-Nederland, wij willen de klant het totale pakket bieden op het gebied van energie, van olieboer naar energiepartner. Klantvriendelijk, herkenbaar en no-nonsense. Hierbij hoort de slogan: Tank anders, laad bij Kuster.”

E-Flux en Kuster Energy

Kuster Energy maakt momenteel gebruik van het eMobility Platform van E-Flux. Hiermee kunnen alle huidige en toekomstige laadpunten worden beheerd vanuit ons systeem. Kuster kan via E-Flux verschillende merken laadpalen en snelladers gebruiken en bij elk laadpunt kan een tarief worden ingesteld. Alle verdiensten worden maandelijks verrekend en Kuster kan 24/7 terecht bij E-Flux voor support.

Meer weten? Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?