EV-drivers met een E-Flux laadpas kunnen naast Allego en NewMotion nu ook snelladen bij Fastned locaties. Hiermee wordt het laadnetwerk vergroot met 75 stations in Nederland, waaronder 13 locaties waar 175kW DC kan worden geladen.

Laden vanaf €0,29/kWh
Tot 1 november kunnen EV-drivers met een Orange laadpas (12 maanden looptijd) extra voordelig laden bij Fastned. Deze korting wordt gegeven door E-Flux. Het actietarief bestaat uit €0,35/kWh incl. btw tot een maximum van 50kWh per maand per laadpas. Voor alles wat boven de 50kWh wordt geladen betaalt de EV-driver het reguliere tarief van €0,59/kWh incl. btw. Bestaande klanten van E-Flux kunnen hun abonnement eenvoudig omzetten om gebruik te kunnen maken van het actietarief. Het is helaas nog niet mogelijk om de E-Flux laadpas te koppelen aan de Fastned app. Dit wordt binnenkort wel mogelijk, maar voor nu kan de laadpas alleen worden gebruikt om een sessie te starten en te stoppen.

Volledig netwerk
Het laadnetwerk die toegankelijk is met de laadpas van E-Flux is nu volledig dekkend voor de Benelux. Daarnaast kan in Duitsland ook bij veel laadpunten geladen worden met de pas. Dit is mede mogelijk gemaakt door de overeenkomst met Ladenetz, een netwerk wat bestaat uit meer dan 149 Stadwerke (lokale nutsbedrijven).

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!