E-Flux

De vrijheid om zelf je beheer in te richten

Beheer met ons eMobility platform alle laadpalen en laadpassen van je bedrijf vanuit één online omgeving. Door onze onafhankelijkheid kan je verschillende merken laadpalen combineren en deze toch beheren vanuit één platform. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen zonder vast te zitten aan een merk.

check

Beheer laadpalen op kantoor en bij medewerkers thuis.

check
Automatische verrekening en vergoeding van laadsessies bij laadpalen die gekoppeld zijn met het eMobility platform.
check

Combineer laadpalen van verschillende merken.

check

Stel zelf laadtarieven in voor medewerkers en bezoekers.

check

Reken altijd op uitstekende 24/7 helpdesk support.


Stappenplan

Werkgever | ZZP'er | Particuliere afnemer

De eerste stap richting het eMobility platform is een account aanmaken door naar de registratiepagina te gaan. Dit dient de persoon te doen die eigenaar/beheerder wordt van het overkoepelende account. Bij een bedrijf is dit de werkgever (zoals in het onderstaande voorbeeld). Die kan daarna werknemers uitnodigen. Ben je particuliere afnemer of ZZP'er? Dan ben je zelf ook automatisch account eigenaar en maak je ook een account aan door naar de registratiepagina te gaan. Voor VvE's is het aanmeldproces net anders. Ga naar de VvE pagina voor uitleg.

Werknemer

Ben je een werknemer en wil je laadsessies automatisch verrekenen met je werkgever? Dan dient je werkgever eerst een bedrijfsaccount aan te maken en jou uit te nodigen via de mail. Kijk op de registratiepagina wat jij als werknemer moet doen.

Stap 1

Account aanmaken

De werkgever maakt een bedrijfsaccount aan voor de organisatie als geheel en kan vanuit dit account werknemers uitnodigen.

Stap 2

Laadpalen koppelen

Vanuit het account kan je de laadpalen die je wil beheren registreren aan de hand van het serienummer van de laadpalen.

Stap 3

AC of DC laadpaal

Zowel AC- als DC laadpalen kunnen gekoppeld worden. Hiervoor betaal je verschillende tarieven.
Zie tarieven hieronder
.

Stap 4

Platform inrichten

Nodig medewerkers uit om hun laadpaal thuis te registreren, stel laadtarieven in, koppel rekeningen en vraag laadpassen aan.

Wat zijn de tarieven

Wanneer je gebruik maakt van ons platform om je laadpalen te beheren neem je 'gratis' het platform af. Je betaalt o.b.v. het aantal palen of beter gezegd het aantal sockets dat je beheert. Hier wordt onderscheid gemaakt tussen standaard laadpalen (AC) en snelladers (DC). Hiervoor betaal je verschillende tarieven.

AC Laadpaal

Standaard Laadpaal

€4,84 incl. btw p/m

Aansluitkosten per laadpaal: €14,95 incl. btw

DC Laadpaal

Snellader

€11,50 incl. btw p/m

Aansluitkosten per laadpaal: €24,95 incl. btw

*Beheer je bijvoorbeeld 4 AC laadpalen met enkele socket, dan betaal je in totaal (4 x 4,84) = €19,36 incl. btw p/m.
*De looptijd van het abonnement is 24 maanden.

Onafhankelijkheid E-Flux

Te koppelen met meerdere merken

Een onafhankelijk platform geeft jou als bedrijf de flexibiliteit om laadpalen te combineren: AC- en DC laadpalen,  maar ook verschillende merken laadpalen. Zie in de afbeelding alle merken waarmee wij te koppelen zijn. Al deze merken kan je combineren en beheren vanuit één account. Beheer de laadpalen op kantoor, maar ook die bij medewerkers thuis. Medewerkers kunnen dus thuis een andere laadpaal hebben dan die op kantoor staan.

Wat kan je met het eMobility platform

Met het platform worden alle laadsessies  bijgehouden en automatisch verrekend tussen de werkgever en werknemer. De declaraties voor thuisladen worden door E-Flux op maandbasis automatisch uitgekeerd aan de werknemer. Ook ontvang je iedere maand een factuur met abonnementskosten en een 'self-billing' factuur met de vergoeding voor bezoekers die hebben geladen op kantoor.

Verder kan je als werkgever zelf de tarieven instellen, krijg je inzicht in de laadsessies, nodig je gemakkelijk nieuwe werknemers uit en kan je altijd rekenen op 24/7 helpdesk support. Alles gaat automatisch en dus vrijwel geen papierwerk meer voor werkgever en werknemer. Verder blijf je door onze onafhankelijkheid altijd flexibel en zit je nooit vast aan één laadpaalmerk. Dat is de kracht van E-Flux.

MultiTankcard

Bedrijven die al gebruik maken van MTc als brandstofpas kunnen ook de service van E-Flux bijbestellen. Er wordt dan een laadtag van E-Flux geleverd en de laadpaal thuis komt in beheer van E-Flux. Door het versturen van de laadsessies naar MTc kunnen alle kosten samengevoegd worden op 1 factuur. Meer informatie MTc

Klik op een merk voor meer details

Auto thuis laden

E-Flux voor particulieren

Maak optimaal gebruik van je laadpaal thuis met het eMobility platform

Met E-Flux ben je verzekerd van goede service. Laden zonder zorgen noemen we dat. Want je kan 24/7 onze helpdesk raadplegen in geval er een laadprobleem optreedt. Zoals een vastzittende kabel of een storing. Ook helpen we tijdens installatie met het instellen van energiemanagement. Zodat je gewoon jouw auto kan blijven opladen tijdens het koken. Komt er bezoek met een elektrische auto? Bepaal of bezoek gratis mag laden of een tarief moet betalen. Wij vergoeden automatisch de geladen stroom op maandbasis. Meer informatie over E-Flux voor thuis?

Jouw huisinstallateur heeft toegang tot de laadpalen zodat er vanaf afstand service kan worden verleend.

Veelgestelde vragen

Waarom kies je voor E-Flux

E-Flux is de enige partij die ècht onafhankelijk is. Ons motto is ‘Feel Free’ en die mindset nemen we uiterst serieus. Ons eMobility platform is te koppelen aan 21 verschillende laadpaalmerken en laadpalen die aan ons platform gekoppeld zijn accepteren 28 verschillende laadpassen. Zo bouw je de oplossing die bij jou, je onderneming en je werknemers past!

Welke laadpaal merken kunnen gekoppeld worden

E-Flux is de enige eMobility platform aanbieder die volledig merkonafhankelijk is. Met het oog op de talloze manieren waarop ons fantastische platform EV-rijders ontzorgt is het namelijk van het grootste belang dat deze ondersteunt wordt door zoveel mogelijk laadpalen. We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen in aanmerking komen voor het gebruik van ons eMobility platform. Momenteel kan het E-Flux platform gekoppeld worden aan de volgende laadpaal merken: ABB – Alfen – Circontrol – Delta – EATON – Efacec – eNovates – Etrel – EVBOX – Flexicharge – Hypercharger – KEBA – Schneider – Tritium – vanderSijs techniek en automatisering bv – Wallbox – Webasto – XCharge – ZAPTEC.

Waarom heb ik een eMobility platform nodig?

Wanneer jouw laadpaal verbonden is met het E-Flux eMobility platform wordt het mogelijk om laadkosten automatisch te verrekenen met jouw werkgever en gastverbruik op jouw laadpaal toe te staan. Daarnaast maakt onze laadbeheer oplossing het mogelijk om op afstand support te bieden bij storingen aan de laadpaal. Klanten kunnen 24/7 bij ons terecht voor ondersteuning en in 95% van de gevallen kunnen wij storingen op afstand oplossen. Zo ben je snel weer onderweg!

Welke laadpassen kunnen laden bij laadpalen met het E-Flux platform

Als er zakenrelaties bij je bedrijf langskomen is het natuurlijk fijn als zij bij jouw laadpalen met hun eigen laadpas kunnen laden. E-Flux heeft roamingconnecties met 28 verschillende service providers waardoor er meer dan 1 miljoen laadpassen een laadsessie kunnen starten op een laadpaal die is geconnect met het E-Flux eMobility platform. Bijkomend voordeel; omdat jouw werknemers natuurlijk allemaal een E-Flux laadpas op zak hebben laden zij per kWh €0,02 voordeliger dan individuen met een andere pas.

Service providers aangesloten bij E-Flux zijn: AllegoBluecornerCharge ITDigital Charging SolutionsEnBWEcotapEnecoEVBOXFastnedFlow ChargingGreenflux/JoulzIonityJustpluginLadenetzLast mile solutionsMKB brandstofMobility+MoobiMultiTankcardNewmotionPorscheQ8Service House TrafineoTravelcardVandebronVattenfallXXIMO

Mijn vraag zit er niet tussen

Bekijk onze FAQ pagina voor meer antwoorden.

Roaming partners E-Flux

Deze laadpassen kunnen laden op het E-Flux platform:

Allego, Blue corner, BP, Charge IT, Digital charging solutions, Ecotap, E-Flux, ENBW, Vattenfall, Eneco, EVBox, EweGo, Flowcharging, GreenFlux, Kuster Energy, JustPlugin, Ladenetz, Last Mile Solutions, MKB brandstof, Mobility+, Moobi, MultiTankcard, newmotion, Porsche, Q8, ServiceHouse, Shuttel, Trafineo, travelcard, vandenbron, Vissers, NXT mobility, Total, Xximo mobility