Skip to main content

Voor veel bedrijven is het handig om gebruik te maken van een brandstofpas gecombineerd met een tankpas. Vooral alsnog niet alle collega’s in een elektrische auto rijden is het handig om alle transacties, voor brandstof én laden, op 1 factuur gebundeld te krijgen. Veel werkgevers hebben dit geregeld via Multitankcard of Travelcard, of ze hebben bijvoorbeeld een Athlon brandstofpas bij het leasecontract meegestuurd gekregen.

Als je thuis de mogelijkheid hebt om te laden dan wil je natuurlijk ook de laadkosten verrekenen. Dan heb je een backoffice nodig die alle laadsessies registreert, verrekent en automatisch uitbetaalt op je privérekening. Ook voor deze situatie bieden wij een voordelige oplossing met ons Plus abonnement. De meeste backofficeproviders hanteren voor de verrekenen een vast abonnementsbedrag (op naam van privépersoon) én een opslag (bijv. 8% of € 0,02 per kWh boven op de ingestelde kWh prijs). Dan kunnen de maandelijkse kosten (die door de privépersoon worden betaald) oplopen tot €10 per maand.

E-Flux doet het op een andere manier. Wij rekenen alleen een bedrag van €0,02/kWh boven op het ingestelde kWh-tarief. Jij bepaalt dus wat je per kWh van de werkgever wilt ontvangen, wij zetten hier €0,02 op, en het gehele bedrag wordt elke maand gefactureerd aan Multitankcard of Travelcard. Die verrekenen het op hun beurt weer met hun klant, jouw werkgever dus. Wij krijgen de kosten voor de laadsessies betaald en keren dit vervolgens aan jou uit.

Voordeel?

  1. De kosten voor het eMobility platform van E-Flux worden betaald door de werkgever. Jij wordt hier dus privé niet mee belast.
  2. Lage tarieven voor de verrekening, slechts €0,02/kWh.
  3. Altijd 24/7 support door E-Flux op jouw laadpaal. Eenmaal gekoppeld met ons eMobility platform kan je goede service verwachten.

Interesse in ons Plus abonnement? Neem contact met ons op.

Bekijk hier de MuliTankcard webpagina.

Mijn E-Flux
Mijn laadpas beheren

Log in en beheer gemakkelijk je laadpas.

Mijn Laadpalen beheren

Log in en beheer makkelijk en snel je laadpalen en laadpassen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle gebruikers van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Technisch portaal installateur

Beheer als installateur je geplaatste laadpalen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle installateurs van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?