Een flexibele laadoplossing die voor alle bewoners geschikt is.

Feel Free!

Laadoplossingen voor VvE bewoners

Ben of word je actief in een VvE? Grote kans dat je te maken krijgt met het vraagstuk laadpalen voor elektrische auto’s. De komende jaren zullen steeds meer mensen elektrisch rijden. Het aanbieden van laadpalen wordt dus steeds belangrijker.

Wat biedt E-Flux jouw VvE?

E-Flux biedt een platform waarmee je meer dan 20 verschillende laadpaalmerken kan beheren. Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor laadpalen in de gedeelde garage wil je dat de kosten voor het laden van de elektrische auto’s eerlijk verrekend worden tussen degenen die er echt gebruik van maken. Zo zorg je ervoor dat jij niet betaalt voor de laadsessies van de buurman of andersom. Wij sturen een factuur per bewoner met de geladen kosten en dit wordt automatisch verrekend met de VvE.

De voordelen voor VvE's

Stroomkosten makkelijk en eerlijk verdelen tussen gebruikers

Automatische verrekening stroomkosten tussen gebruikers laadpalen.

24/7 helpdesk support (bij problemen met je laadpaal).

De mogelijkheid om verschillende merken laadpalen te combineren.

Gastverbruik toestaan voor familie en vrienden.

Laadsessies verrekenen met je werkgever.

Waar begin je?

Van concept, naar laadpaal met eMobility platform

E-Flux komt pas echt in beeld wanneer de laadpalen daadwerkelijk geplaatst zijn. Wij bieden het platform voor het beheren van de laadpalen. Wij plaatsen dus zelf ook geen laadpalen, maar kunnen je wel doorverwijzen naar onze installatiepartners. Ondanks het feit dat wij niet betrokken zijn bij de eerste stap en pas later in beeld komen, helpen wij je graag op gang. Download onze VvE brochure waarin we de reis doorlopen van concept naar laadpaal met ons eMobility platform.

Download Brochure

Hoe werkt registreren?

Heb je onze VvE brochure gelezen en wil je overgaan tot registratie?

  1. VvE beheerder meldt zich eerst aan, voorafgaand aan de bewoners.
  2. VvE beheerder ontvangt overeenkomst van E-Flux en stuurt deze getekend terug.
  3. Na installatie van de laadstations door installateur keurt E-Flux de laadstations goed voordat ze geregistreerd kunnen worden.
  4. De bewoner registreert het laadstation met AC abonnement.
  5. VvE mailt iedere bewoner met een laadstation het formulier (weblink) voor het betalen van abonnementskosten. Soms worden de abonnementskosten gedragen door VvE i.p.v. bewoner, dan kan de VvE beheerder via mail bevestigen met factuurgegevens.
  6. Na registratie van de laadstations en goedkeuring van het account door finance ontvangt de VvE beheerder inloggegevens om het laadstation te beheren; tarief instellen en bankrekeningnummer voor ontvangen van vergoeding laadkosten.
  7. Bewoners kunnen laadpassen zakelijk of privé eventueel aanvragen via onze website.
  8. Ready to charge!

Merk onafhankelijk

Combineer meerdere laadpaalmerken

E-Flux is een onafhankelijk platform die integraties heeft met meer dan 20 verschillende laadoplossingen. Wij werken samen met fabrikanten en installatiebedrijven om zo een complete laadoplossing te bieden aan bedrijven

Door voor een onafhankelijke oplossing te kiezen ben je vrij om laadpalen van verschillende merken te combineren. Dit heeft flexibiliteit zodat je ook in de toekomst nieuwe typen laadpalen eenvoudig kan beheren.

Laadpaal partners

“Wij zijn als VvE volledig ontzorgd door E-Flux.”

Bekijk project