Een flexibele laadoplossing die voor alle bewoners geschikt is.

Feel Free!

Laadoplossingen

Voor VvE- bewoners en beheerders

Ben of word je actief in een VvE? Grote kans dat je te maken krijgt met het vraagstuk laadpalen voor elektrische auto’s. De komende jaren zullen steeds meer mensen elektrisch rijden. Het aanbieden van laadpalen wordt dus steeds belangrijker.

Wat biedt E-Flux jouw VvE?

E-Flux biedt een platform waarmee je meer dan 20 verschillende laadpaalmerken kan beheren. Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor laadpalen in de gedeelde garage wil je dat de kosten voor het laden van de elektrische auto’s eerlijk verrekend worden tussen degenen die er echt gebruik van maken. Zo zorg je ervoor dat jij niet betaalt voor de laadsessies van de buurman of andersom. Wij sturen een factuur per bewoner met de geladen kosten en dit wordt automatisch verrekend met de VvE.

De voordelen voor VvE's

Stroomkosten makkelijk en eerlijk verdelen tussen gebruikers

Automatische verrekening stroomkosten tussen gebruikers laadpalen.

24/7 helpdesk support (bij problemen met je laadpaal).

De mogelijkheid om verschillende merken laadpalen te combineren.

Gastverbruik toestaan voor familie en vrienden.

Laadsessies verrekenen met je werkgever.

Waar begin je?

Van concept, naar laadpaal met eMobility platform

E-Flux komt pas echt in beeld wanneer de laadpalen daadwerkelijk geplaatst zijn. Wij bieden het platform voor het beheren van de laadpalen. Wij plaatsen dus zelf ook geen laadpalen, maar kunnen je wel doorverwijzen naar onze installatiepartners. Ondanks het feit dat wij niet betrokken zijn bij de eerste stap en pas later in beeld komen, helpen wij je graag op gang. Download onze VvE brochure waarin we de reis doorlopen van concept naar laadpaal met ons eMobility platform.

Download Brochure

Hoe werkt registreren?

Heb je onze VvE brochure gelezen en wil je overgaan tot registratie?

  1. VvE beheerder meldt zich eerst aan (voorafgaand aan de bewoners).
  2. VvE beheerder ontvangt een bevestigingsmail met bijgevoegd een overeenkomst die we aangaan met de VvE en stuurt deze getekend terug.
  3. In de bevestigingsmail vind je bijgevoegd een document voor de bewoners. Hiermee kan iedere bewoner zijn laadstation individueel bij ons aanmelden. Zodoende kunnen we de abonnementskosten per bewoner in rekening brengen.
  4. E-Flux maakt vervolgens een E-Flux eMobility account aan voor de VvE en mailt de inloggegevens naar de beheer van de VvE.
  5. Bewoners kunnen zelf een laadpas zakelijk of privé aanvragen via onze website.
  6. De installateur neemt tijdens installatie van de laadstations telefonisch contact op met E-Flux, om te controleren of de laadstations goed gekoppeld zijn aan de E-Flux backoffice.
  7. De bewoner meldt het laadstation aan via ontvangen document van de VvE beheerder.
  8. Per ontvangen aanmelding van een bewoner, voegen we het laadstation toe aan het account van de VvE.
  9. VvE beheerder kan zelf het kWh-tarief instellen voor ontvangen van vergoeding laadkosten of aan ons doorgeven. Wij stellen een standaard tarief van 0,23 cent in.
  10. Ready to charge!

Merk onafhankelijk

Combineer meerdere laadpaal merken

E-Flux is een onafhankelijk platform die integraties heeft met meer dan 20 verschillende laadoplossingen. Wij werken samen met fabrikanten en installatiebedrijven om zo een complete laadoplossing te bieden aan bedrijven en VvE’s.

Laadpaal partners

“Wij zijn als VvE volledig ontzorgd door E-Flux.”

Bekijk project