Luxe Laadpaal

Feel Free!

Luxe Laadpaal is een Nederlandse producent van oplaadpunten voor elektrische auto's.

Productlijn
De laadpalen van Luxe laadpaal kenmerken zich met echte materialen en met een eigen karakteristieke uitstraling. Luxe laadpaal gebruikt 3 basis materialen: hout, beton en metaal. De productlijn bestaan alle drie uit AC-laders en kunnen worden aangesloten op een 1-fase en 3-fase lader. Hierdoor zijn alle varianten toekomstig bestendig. Door de laadpaal op 3-fasen aan te sluiten kan de laadpaal op maximale snelheid uw auto opladen. Het hangt van jouw aansluiting in de meterkast af of er 3-fasen aangesloten kunnen worden.

Door slimme componenten biedt Luxe Laadpaal een dynamic load balancing oplossing zodat er altijd rekening wordt gehouden met de beschikbare stroom op de aansluiting.

E-Flux backoffice
De laadpalen van Luxe Laadpaal kunnen met de E-Flux backoffice gekoppeld worden. De verrekening van laadsessies met werkgever wordt hier geregeld. E-Flux verleent 24/7 support bij vragen en problemen. Daarnaast kunnen installateurs vanaf afstand de technische gegevens in zien om configuraties uit te voeren. Bijvoorbeeld het aanzetten van dynamic load balancing en smart charging. Dit voorkomt een bezoek van de installateur op locatie.

metaal
beton. luxelaadpaal
Hout. Luxe Laadpaal

Support

Eerstelijns helpdesk support wordt 24/7 verleend door E-Flux. In geval van hardware gerelateerde problemen wordt het verder opgepakt door Luxe Laadpaal.

Geschikt voor E-Flux

  • Luxe Laadpaal Hout
  • Luxe Laadpaal Metaal
  • Luxe Laadpaal Beton

Backoffice E-Flux

  • Automatische verrekening van laadkosten met bewoner en werkgever
  • 24/7 support bij laadproblemen
  • Inzicht in laadsessies
Bekijk backoffice abonnementen