Kies een laadpaal
die bij jouw situatie past

Feel Free!

Een onafhankelijk platform biedt flexibiliteit. Het geeft je de vrijheid om te kiezen voor een laadpaal die bij jouw wensen past. Er zijn verschillende elektrische auto's die elk een eigen laadoplossing nodig hebben. Ook andere zaken spelen een rol bij de keuze van een laadpaal zoals de hoofdaansluiting van een woning of bedrijf, het verbruik hierop en slim laden. Daarom is een deskundig advies van een installatiebedrijf een must bij het plaatsen van laadpalen. Zowel voor een woning als bedrijf.

Wat is belangrijk
bij de keuze van een laadpaal?

  • Locatie: woning, bedrijf of publiek. Voor een openbare locatie is het namelijk belangrijk om een robuuste laadpaal te kiezen die tegen vandalisme bestendig is.
  • Het beschikbaar vermogen: kan er een 1-fase of 3-fase laadpaal geplaatst worden?
  • Type auto die wordt opgeladen: een volledige elektrische auto heeft een laadpaal met een hoger vermogen nodig dan een hybride auto.
  • Communicatieprotocol: via een speciaal voor laadpalen ontwikkeld protocol wordt het mogelijk om de laadpaal slim te maken. Vergoedingen instellen, monitoren vanaf afstand, smart charging en nog meer functies worden hierdoor mogelijk. Niet alle laadpalen beschikken over een communicatieprotocol, dus is het belangrijk om hiernaar te kijken. Dan haal je alles uit je laadpaal.

Een laadpaal aanvragen

Vraag direct een laadpaal en een beheersysteem aan. Samen met de installateur zoeken we de perfecte laadoplossing.
Vraag een laadpaal aan

E-Flux kan gekoppeld worden
met de volgende merken

Klik op een merk voor meer details

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

Ik ben Paul, wie ben jij?

Neem contact met mij op.