Onze eerste beurs is een feit. Want op 21 en 22 maart staan wij op Solar Solutions. De vakbeurs voor professionals die actief zijn in de markt voor duurzame energie. E-mobility is hier nog een klein onderdeel in maar dat zal snel gaan veranderen. Vanaf 2019 verwachten we namelijk een enorme groei van elektrische auto’s en laadpalen. We vertellen tijdens de beurs meer over deze ontwikkelingen en de kansen die hieruit voortkomen voor installatiebedrijven. Ook laten we ons beheersysteem zien waarmee je verschillende merken laadpalen vanuit één overzicht kan beheren.

Tijdens Solar Solutions

Elk jaar in maart vindt Solar Solutions plaats, en menig bezoeker kijkt ernaar uit om de beurs te bezoeken. Fabrikanten, groothandels en andere bedrijven laten hun nieuwste innovaties zien op het gebied van zonne-energie, opslag en warmte. De markt voor duurzame energie trekt aan en de ontwikkelingen gaan in een razend tempo. De beurs is compact ingedeeld en biedt interessante workshops waar je gratis aan kan deelnemen.

Gratis toegang

Ben jij actief in de markt voor duurzame energie? Dan mag je deze beurs niet missen. En heb je interesse om met e-mobility aan de slag te gaan? Dan vertellen wij je graag meer over onze oplossing. Je kan ons vinden op stand A6.

Registreer je voor een entreeticket via de link. Gebruik onze code voor een gratis ticket: 18ticket618.

  • Woensdag 21 maart  10.00 – 18.00u
  • Donderdag 22 maart 10.00 – 17.00u

Locatie: Expo Haarlemmermeer.

 

 

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!