Skip to main content

Twee jaar geleden kende Nederland nog 190.826 elektrische voertuigen om precies te zijn. Dit is enorm snel gegroeid in twee jaar tijd naar 307.869 elektrische voertuigen in 2020. In de maand Juli werden er al ruim 100.000 plug-in hybride elektrische voertuigen verwelkomd op de Nederlandse wegen.

De laadpalen daarentegen groeien ook als kool. Zie onderstaand een overzicht van de afgelopen vier jaar in Nederland.

*Gebaseerd op data van stichting e-laad.

Ben jij binnenkort van plan elektrisch te gaan rijden en heb je al nagedacht over een laadpas? Bekijk dan de meest voordelige laadpas van Nederland hier.

Heb je al een elektrische auto, maar ben je nog opzoek naar een laadoplossing? Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt per elektrische auto met een bijpassende laadoplossing.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?