MultiTankcard koppelen met E-Flux

Feel Free!

MultiTankcard en E-Flux werken samen!

Automatische verrekening van laadkosten op laadpaal thuis voor medewerkers

Publiek gebruik van de laadtag (+200.000 laadpunten)

24/7 support voor ondersteuning

Inzicht laadsessies en kosten via MTc account

One-billing facturatie via MTc

MultiTankCard

Het nieuwe verrekenen met meer flexibiliteit en ontzorging. Dat is het voordeel van E-Flux.

Zakelijk laadkosten verrekenen

E-Flux biedt een service voor het verrekenen van laadkosten op een laadpaal thuis, maar ook voor publieke laadpalen. Bedrijven die al gebruik maken van MTc als brandstofpas kunnen nu de service van E-Flux bijbestellen. Dit houdt in dat er een laadtag van E-Flux wordt geleverd, en dat de laadpaal thuis in beheer van E-Flux komen. Door het versturen van de laadsessies naar MTc kunnen alle kosten bij elkaar worden gevoegd op 1 factuur.

Meer flexibiliteit en ontzorging

Veel bedrijven, waaronder leasemaatschappijen, maken gebruik van het MTc platform. E-Flux biedt een onafhankelijke eMobility platform. Dit houdt in dat verschillende merken laadpalen gekoppeld kunnen worden voor de registratie en verrekening van laadsessies. Dit geeft flexibiliteit aan het bedrijf die hierdoor uit verschillende laadoplossingen kan kiezen. Door de facturatie via één partij, namelijk MTc, te laten verlopen, wordt het gehele wagenpark ontzorgd.

Slechts €3,50 per maand voor E-Flux service

Voor slechts €3,50 excl. btw per maand kunnen MTc klanten gebruik maken van de E-Flux service. Wil je gebruik maken van het E-Flux laadproduct dan kun je dit aanvragen via jouw contactpersoon binnen MTc.

Hoe vraag ik dit aan?
Neem contact op met jouw leasemaatschappij of wagenparkbeheerder, zij kunnen een E-Flux laadtag voor je aanvragen via het MTc platform.

Ben je een leasemaatschappij of wagenparkbeheerder en klant bij MultiTankCard?
Dan kan je contact opnemen met operations@mtc.nl voor het toevoegen van het E-Flux laadproduct in jouw Mobility Manager account van MTc waarna je dit product voor jouw lessee kan bestellen.

*Let op! MoveMove tankpassen kunnen niet gekoppeld worden met E-Flux.

Vraag hier je laadproduct aan

MultiTankcard (MTc)
MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen. MTc autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc een toonaangevende mobiliteitspartner.

E-Flux
E-Flux omvat een onafhankelijk beheersysteem voor laadpalen en laadpassen voor elke mogelijke locatie: thuis, bedrijf, publiek en onderweg. Met het ontwikkelen van flexibele laadoplossingen voor elektrische mobiliteit wil E-Flux de groei naar een duurzame wereld versnellen.

Maak je gebruik van MTc en wil je een voordelige en flexibele laadoplossing? Laat het ons weten.