Skip to main content

Vanaf vandaag kan er met de E-Flux laadpas of tag ook bij laadpalen van NewMotion of bij laadpalen met een Newmotion backoffice worden geladen. Hiermee voegen we een speler toe aan ons netwerk die in vrijwel alle Europese landen publieke laadpunten heeft (ruim 6.000 in totaal). E-Flux heeft nu met alle spelers in de Benelux een overeenkomst, want de overeenkomst met FastNed is ook bijna rond.

NewMotion laadpas bij E-Flux laadpalen

Omgekeerd kan de NewMotion laadpas op laadpalen worden gebruikt met een E-Flux backoffice. In veel gevallen, zoals bij een bedrijventerrein kan het handig zijn om laadpalen te koppelen aan een backoffice voor het registeren van laadsessies. E-Flux kan gekoppeld worden met de meeste merken laadpalen. Bekijk onze abonnementen.

Laadtarieven bij NewMotion

De tarieven die je betaalt bij NewMotion laadpalen met de E-Flux laadpas of tag:

  • AC: €0,34/kWh incl. btw
  • AC 43kWh: €0,50/minuut incl. btw
  • DC: €0,50/minuut incl. btw

E-Flux laadpas

Met de E-Flux laadpas kan je op alle publieke laadpalen laden. Wij rekenen alleen de kosten door die door de laadpaal-eigenaar worden ingesteld. Voor een vast abonnement van €2,95 incl. btw per maand.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?