OrangeGas heeft, in samenwerking met DCB Energy, met tien dubbele snelladers haar grootste EV plein in Nederland geopend! TSG verzorgde de installatie van de laadpalen die volledig wordt ondersteund door het E-Flux eMobility platform. Het compleet nieuwe EV plein heeft 3×150 kWh en 7×50 kWh snelladers (20 sockets) en is ook nog eens de goedkoopste aanbieder in de omgeving, per kWh betaalt de klant met een E-Flux laadpas slechts €0,30 cent.

De totstandkoming van de snelladers op deze locatie is mede mogelijk gemaakt door BENEFIC subsidie en de Europese Unie. BENEFIC is een grensoverschrijdend en innovatief project voor de ontwikkeling van laad- en tankinfrastructuur voor alternatieve brandstoffen voor transport.

OrangeGas – Schone brandstoffen

De snelladers bieden stroom aan van Nederlandse boerderijen die duurzaam stroom opwekken en in de toekomst van eigen zonnepanelenprojecten. Het station is gevestigd aan de Changing Lane 10, zichtbaar vanaf de A4, afslag Hoofddorp. Medio januari wordt deze locatie uitgebreid met de andere schone brandstoffen van OrangeGas.

OrangeGas, levert 100% schone brandstof en draagt daarmee bij aan duurzame mobiliteit. We maken schone en circulaire brandstoffen beschikbaar en met tankstations door heel Nederland is schoon tanken altijd dichtbij. OrangeGas biedt een breed scala aan schone brandstoffen die altijd duurzaam en zo lokaal mogelijk worden geproduceerd.

E-Flux – Onafhankelijk eMobility platform

Alle laders op het laadplein worden beheerd via het eMobility platform van E-Flux. Alle laadsessies worden automatisch bij de gebruikers in rekening gebracht en uitgekeerd aan Orange Gas en DCB Energy. Daarnaast staat E-Flux 24/7 klaar voor de klanten. Zo kunnen klanten zorgeloos laden bij het duurzame laadplein van OrangeGas.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?