Met het ontwikkelen van flexibele laadoplossingen voor elektrische mobiliteit willen wij de groei naar een duurzame wereld versnellen.

Feel Free!

Wij zijn E-Flux. Actief in het speelveld voor elektrische mobiliteit. E-Flux is opgericht door Gina en Vincent. Beide hebben samengewerkt bij een distributeur van zonne-energiesystemen. De passie voor duurzaamheid was al een tijd aanwezig.

De markt voor elektrisch vervoer wekte de interesse en al snel kwamen wij tot de ontdekking dat niet alle laadpalen met een beheersysteem werden verkocht. Daarnaast was er nog geen onafhankelijk platform die gekoppeld kon worden met meerdere merken laadpalen. Zo is het idee ontstaan van E-Flux, een onafhankelijk beheersysteem voor alle laadpalen.

"Wij willen vrijheid geven aan iedereen die in aanraking komt met elektrisch rijden. Dit doen we door een onafhankelijke en flexibele oplossing te bieden die naar wens kan worden ingericht en kan worden aangepast. Voor de reiziger willen wij elektrisch vervoer zo comfortabel mogelijk maken. Door zonder zorgen van A naar B te komen en overal te kunnen laden tegen redelijke prijzen."

Kom ook werken
bij een innovatieve start up

Ben jij onze nieuwe Sales & Support medewerker
Amsterdam | 40 uur | MBO/HBO
Ben jij onze nieuwe Junior Financial Controller
Amsterdam | 40 uur | HBO

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij zijn E-Flux. Wie ben jij?