Wij zijn E-Flux

Feel Free!

Ons verhaal

Eind 2017 begon ons verhaal. De markt voor elektrisch rijden was al behoorlijk in beweging maar er ontbrak iets: flexibiliteit. De vrijheid om zelf een backoffice provider te kiezen voor de gewenste laadpaal. Met deze visie als fundament is E-Flux aan de slag gegaan met het bouwen van een onafhankelijk platform. De slogan Feel Free was geboren, en al snel zochten wij de samenwerkingen op met installatiebedrijven, fabrikanten en distributeurs.

Vandaag de dag vormen we met hen een sterk netwerk. Waar fabrikanten sterk zijn in het ontwikkelen van hardware, zijn onze installatiepartners sterk in het adviseren en installeren. E-Flux focust zich puur op het ontwikkelen van een high-end EV platform. Daarnaast bieden wij services aan onze partners én klanten. Zo verbinden we alle partijen in de keten en kunnen we één totaaloplossing bieden aan de eindklant.

Our mission is to power all EV charging
E-Flux is a technology company that is building the infrastructure that will power all of eMobility. We provide an open SaaS platform – with integrated end-to-end services - that can power businesses of every size.

Waarom werken bij E-Flux

Team

People

Onze cultuur is open & informeel. Met een team van jonge professionals werken we aan de mooiste projecten vanuit ons moderne kantoor in Amsterdam.

heart

Passion

Elke dag vol ambitie en plezier aan de slag gaan bij E-Flux. Het feit dat wij met E-Flux een bijdrage leveren aan de wereld van morgen geeft ons nog meer motivatie.

Cocktail

Fun

Hard werken gaat hand in hand met plezier. Daarom vind je midden in ons kantoor een bar. En vaak genoeg gaan we met het hele team op pad om leuke dingen te doen.

Join us

Ben jij onze nieuwe Business development stagiair(e)?
Amsterdam | 40 uur | HBO
Ben jij onze nieuwe Allround Marketing stagiair(e)
Amsterdam | 40 uur | HBO

Ons kantoor