Sinds vorige week heeft de overheid een begin gemaakt in de plaatsing van verkeersborden voor EV-rijders. Het is momenteel zonder digitale laadkaart niet duidelijk of een tankstation of snelwegstop over laadpunten beschikt. De nieuwe borden moeten aangeven of er een laadmogelijkheid wordt geboden langs de snelwegen.   

De nieuwe borden

Op dit moment zijn er nog niet veel nieuwe borden geplaatst. De overheid heeft aangegeven de borden te plaatsen wanneer oude borden aan vervanging toe zijn, het gaat dus nog wel even duren voordat de borden overal geplaatst zijn. De nieuwe verkeersborden zijn te kenmerken aan het blauwe stekker icoon rechtsboven op het bord. In Zeeland zijn de eerste borden begin december geplaatst.

Het oude bord geeft alleen een indicatie of er schonere brandstoffen kunnen worden verkregen, zoals elektrisch laden, biodiesel (B100, B10, B7) of Benzine met bio Ethanol (E10). Dit hoeft dus niet te betekenen dat er automatisch een laadpunt aanwezig is. De nieuwe borden maken in een oogopslag duidelijk of wel of niet kan worden geladen.

E-Flux laadpas

Ben jij op zoek naar een pas waarmee je overal in Nederland kan laden? De voordelige laadpas van E-Flux biedt dekking op 99% van publieke laadpunten in Nederland met steeds meer snelladers. E-Flux geeft jou toegang tot meer dan 200.000 laadpunten in Europa. In de E-Flux app vind je een overzicht met alle laadpunten die wij ondersteunen met onze laadpas. Filter eenvoudig op het type lader en vermogen waar jij naar opzoek bent en navigeer naar jouw beoogd laadpunt. Ook krijg je inzicht in alle laadsessies en kun je alle maandelijkse facturen bekijken.

Op zoek naar een laadoplossing voor jouw EV? Vind voor elke jouw auto de juiste laadpaal die past bij jouw aansluiting op onze autopagina.

Meer weten over E-Flux? Neem hier contact met ons op.

E-Flux app

Download de E-Flux app gratis in de AppStore of de Google Playstore. In de app zie je direct welk laadpunt beschikbaar is.

Check
Laadlocaties zien op de kaart waar je kan laden met E-Flux pas
Check
Navigeren naar laadlocaties
Check
Eigen laadsessies bekijken
Check
Accountgegevens en facturen inzien
Check
Filteren op aansluitingen en vermogens
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?