Referenties E-Flux

Feel Free!

Laadpalen, laadpassen, verrekeningen en elektrische auto’s. Begrippen waar bedrijven en particuliers steeds vaker mee in aanraking komen. Ervaringen van andere kunnen daarom erg waardevol zijn. Lees hier de ervaringen van bedrijven en particulieren.

Bedrijven

E-Flux biedt een laadoplossing met veel voordelen tegen lage kosten. Zo kan je overal laden: thuis, onderweg of op kantoor. Wij regelen met onze backoffice de verrekening van laadsessies en bieden 24/7 support. Maar hoe gaat dit in de praktijk gaat en hoe dit proces is verlopen lees je hier.

Installateurs

E-Flux is een onafhankelijk partner op het gebied van eMobility. Wij werken samen met een groot netwerk aan installateurs voor het plaatsen van laadpalen. Ook samenwerken? Lees hier hoe wij jou als installatiebedrijf kunnen helpen.

Fabrikanten

E-Flux is een onafhankelijk partner op het gebied van eMobility. Wij werken samen met een groot netwerk van laadpaal fabrikanten. Ook samenwerken? Lees hier de ervaringen van andere fabrikanten.

Resellers

E-Flux is een onafhankelijk partner op het gebied van eMobility. Wij werken samen met verschillende resellers. Ook samenwerken? Lees hier de ervaringen van andere resellers.

EV-Drivers

E-Flux biedt een onafhankelijk eMobility platform die gekoppeld kan worden met verschillende merken laadpalen. Zo kunnen wij altijd, samen met onze partners, een oplossing bieden die in elke situatie past. Lees het verhaal van de EV-driver.

Vereniging van Eigenaren

Ben je actief in een VvE? Grote kans dat je te maken krijgt met het vraagstuk “laadpalen”. De komende jaren zullen steeds meer mensen elektrisch rijden. Het aanbieden van een laadvoorziening wordt dus steeds belangrijker. Lees hier de gebruikservaring van andere VvE’s.