MultiTankcard en E-Flux hebben hun samenwerking bekrachtigd wat betreft de automatische verrekening van laadkosten. Dankzij de samenwerking kunnen laadsessies van MTc klanten worden verrekend door E-Flux. Met de backoffice oplossing van E-Flux worden laadkosten automatisch verrekend en transparant in beeld gebracht. Daarnaast kan er vanuit de backoffice 24/7 support worden geboden bij laadproblemen.

Zakelijke laadkosten verrekenen

E-Flux biedt een service voor het verrekenen van laadkosten op een laadpaal thuis, maar ook voor publieke laadpalen. Bedrijven die al gebruik maken van MTc als brandstofpas kunnen nu de service van E-Flux bijbestellen. Dit houdt in dat er een laadtag van E-Flux wordt geleverd, en dat laadpalen thuis in beheer van E-Flux komen. Door het versturen van de laadsessies naar MTc kunnen alle kosten bij elkaar worden gevoegd op 1 factuur.

Meer flexibiliteit en ontzorging

Veel bedrijven, waaronder leasemaatschappijen, maken gebruik van het MTc platform. E-Flux biedt een onafhankelijke backoffice. Dit houdt in dat verschillende merken laadpalen gekoppeld kunnen worden voor de registratie en verrekening van laadsessies. Dit geeft flexibiliteit aan het bedrijf die hierdoor uit verschillende laadoplossingen kan kiezen. Door de facturatie via één partij, namelijk MTc, te laten verlopen, wordt het gehele wagenpark ontzorgd.

Slechts €5,50 per maand voor E-Flux service

Voor €5,50 excl. btw per maand kunnen MTc klanten gebruik maken van de E-Flux service.
Dit abonnement is inclusief:

  • Abonnement voor automatische verrekening van laadkosten op thuislaadpaal medewerkers
  • Publiek gebruik van de laadtag (+40.000 laadpunten)
  • 24/7 support voor ondersteuning
  • Inzicht laadsessies en kosten via MTc account
  • One-billing facturatie via MTc

MultiTankcard (MTc)
MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen. MTc autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc een toonaangevende mobiliteitspartner.

E-Flux
E-Flux omvat een onafhankelijk beheersysteem voor laadpalen en laadpassen voor elke mogelijke locatie: thuis, bedrijf, publiek en onderweg. Met het ontwikkelen van flexibele laadoplossingen voor elektrische mobiliteit wil E-Flux de groei naar een duurzame wereld versnellen.

Maak je gebruik van MTc en wil je een voordelige en flexibele laadoplossing? Laat het ons weten.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!