E-Flux staat net zoals voorgaande jaren weer op de Solar Solutions vakbeurs 2020.

Solar Solutions is een internationale vakbeurs voor professionals die actief zijn in de markt van duurzame energie. Tijdens onze eerste deelname in 2018 voorspelde wij dat de tak E-mobility binnen de duurzame energiemarkt grote stappen zou maken. En inderdaad blijkt dat E-mobility enorm groeit. Steeds meer mensen en bedrijven maken de keuze voor een elektrische auto, en zijn op zoek naar laadoplossingen.

Totale laadoplossing voor installatiebedrijven

Tijdens de beurs presenteren wij gezamenlijk met onze partner Libra Energy een totale oplossing voor installateurs waarbij hardware, backoffice en services worden gecombineerd. Maak kennis met de laadproducten die Libra Energy aanbiedt en leer alles over de voordelen van de onafhankelijke E-Flux backoffice.

Gratis toegang voor bedrijven

Ben jij actief in de duurzame energie? Dan wil je Solar Solutions zeker bezoeken. Via deze link kan je gratis toegang krijgen. Gebruik de code ‘LIBRAENERGY’ voor een gratis ticket. En vergeet niet langs te komen op onze stand E3 om alles te weten te komen over onze backoffice en de laadpalen die we als totaaloplossing aanbieden met Libra Energy. Alle kennis kan later op de dag worden toegepast in de EV Pubquiz waar leuke prijzen te winnen zijn.

Bezoekers met elektrische auto’s kunnen gratis laden aan het laadplein, mede mogelijk gemaakt door E-Flux en Alfen.

Tijden:

  • Maandag 7 september
  • Dinsdag 8 september
  • Woensdag 9 september

Locatie:

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1

2141 SB Vijfhuizen

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?