Skip to main content

De subsidieregeling voor EV’s zal binnenkort gewijzigd worden. Voor particulieren zal het binnenkort niet meer mogelijk zijn om dit jaar al gebruik te maken van de subsidiepot voor 2021, aldus het kabinet.

Nieuwe EV’s extreem gewild 

In 2020 maakte de overheid €17,2 miljoen vrij voor nieuwe- en gebruikte elektrische personenauto’s. Na 8 dagen was de pot voor de nieuwe EV’s al volledig uitgebuit. Alle extra aanvragen werden doorgeschoven naar de subsidiepot van 2021.  Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) schrijft het niet wenselijk te vinden dat een deel van het budget voor aankomend jaar al op is. Want als dit zo door blijft gaan is er in 2025 (laatste jaar voor de subsidie) geen subsidie meer voor de mensen die op dat moment een EV willen kopen. Om deze reden zal het beleid worden aangepast.

Wachten of nu profiteren?

Particulieren die al een aanvraag hebben gedaan krijgen de subsidie alsnog. Tot het beleid is gewijzigd, is het nog steeds mogelijk om een beroep te doen op de subsidiepot van 2021. Het zal naar verwachting nog een paar weken duren om alle wijzigingen door te voeren. Mocht je nog interesse hebben in een EV? Wees er dan snel bij, want zolang er nog geen beslissing is genomen ontvang jij je subsidie. De subsidiepot voor gebruikte EV’s zal wel beschikbaar blijven.

E-Flux laadoplossing

Ben jij van plan om een EV aan te schaffen en gebruik te maken van de subsidieregeling? E-Flux biedt een geschikte laadoplossing voor jouw (toekomstige) EV. Check het overzicht van alle EV’s met elk hun eigen laadoplossing.  Naast een gloednieuwe of gebruikte EV, moet je ook denken aan een laadpas. Met de voordelige laadpas van E-Flux (slechts 2,95 per maand of 0,29 per laadsessie ben je verzekerd van een volle batterij in de Benelux en Duitsland. Benieuwd naar onze laadpas? Klik hier.

Neem hier contact met ons op.

Overal jouw auto kunnen opladen? Kies voor zekerheid met de E-Flux laadpas.

Bestel E-Flux laadpas
Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

E-Flux dashboard*

Beheer in dit portal je laadpassen en/of laadpalen in één dashboard. Krijg inzicht in alle laadsessies en facturen.

*Ben je klant sinds 26 april 2021 of is jouw account gemigreerd naar ons nieuwe dashboard? Klik dan op de onderstaande knop.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?