Feel Free!

Meet the team

Vincent
Vincent van Vaalen

Onze voorman, die geen kans laat liggen. Ervaring met het aansturen van commerciële teams, en het groeien van bedrijven tot grote organisatie. Samen met Gina het avontuur gestart en nog lang niet klaar. Dagelijks vol positieve energie aan de slag om nieuwe business aan te boren. En met succes.

Gina
Gina ter Heide

Ondernemen werd haar met de paplepel ingegoten. Open en nuchter staat zij samen met Vincent aan het roer van E-Flux. Neemt in alle processen en software ontwikkeling de customer journey mee. De “Niet lullen maar poetsen” mentaliteit komt goed van pas in deze snelgroeiende markt.

Dominiek
Dominiek ter Heide

Jarenlange ervaring in software development. Hij leerde zichzelf programmeren op 12-jarige leeftijd. Heeft in Tokyo, Los Angeles, Amsterdam en New York diverse softwareteams aangestuurd. Van blockchain tot AI, niks is onbekend. Onmisbaar dus, bij het bouwen van ons next level E-Mobility platform.

Paul
Paul Rikumahu
Customer Support Manager
paul@e-flux.nl  

Onze levende encyclopedie. Vanaf dag 1 betrokken bij E-Flux. Technisch en commercieel weet hij precies hoe hij onze partners en klanten verder kan helpen, en dat natuurlijk samen met zijn team. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning, het liefst met een koud biertje.

Kimberly Hernandez
Financial Administrator
kimberly@e-flux.nl

Haar Zuid-Amerikaanse roots komen goed tot zijn recht in de dagelijkse bedrijvigheid van de finance afdeling. Zij houdt het overzicht én beantwoordt al jouw vragen over facturen. In de avond is ze hard aan het studeren voor HBO-opleiding Finance & Control. In het weekend kan je haar op de dansvloer vinden.

Thom
Thom Bakker
Marketing Coordinator
thom@e-flux.nl

Vanaf dag 1 meedraaien alsof het nooit anders is geweest. Leergierig, professioneel én proactief pakt hij alle marketinguitdagingen aan. Met een strategisch oog zet hij succesvolle campagnes op. Naast E-Flux vindt hij het heerlijk om nieuwe culturen te ontdekken tijdens zijn reizen naar verschillende landen.

Jairo
Jairo Kleiboer
Int. Customer Support Specialist
jairo@e-flux.nl  

Duurzame techniek is bekend terrein voor hem. Met deze ervaring en zijn internationale achtergrond kan hij onze buitenlandse klanten en partners uitstekende support bieden. Reislustig is hij ook. De bossen van Chili tot de stranden van Spanje, hij komt overal waar het avontuur hem heen leidt.

Lou
Lou van Diepen
Customer Support Engineer
lou@e-flux.nl

De rust zelve. Als je Lou aan de telefoon hebt weet je zeker dat het goed komt. Dagelijks helpt hij onze installatiepartners met koppelingen en laadpleinen. Maar ook andere klantvragen pakt hij zonder blikken of blozen op. Van alle markten thuis dus. In zijn vrije tijd spot hij het liefste vogels.

Bastiaan van Bekkum
Financial Administrator
Bastiaan@e-flux.nl

Samen met Kimberly maakt Bastiaan de Finance afdeling compleet. Hij beschikt over een goede capaciteit aan inzicht en is analytisch ingesteld. Bastiaan verzorgd de boekhouding en keert de vergoede kosten uit naar onze gebruikers. Naast hard werken is zijn hobby racen op het circuit Nürburgring.

Floris van Splunter
Marketing assistant
Floris@e-flux.nl

Floris is onze marketing assistent. Met zijn professionaliteit en nieuwsgierigheid voorziet hij de website van content en onze social media van interessante berichten uit de EV-markt. Samen met Thom maakt hij de marketingafdeling van E-Flux compleet. In het weekend kun je Floris vinden op het hockeyveld. Zijn interesses gaan uit naar mooie (EV) bolides.

Rob Wisman
Customer Service Agent
Rob@e-flux.nl

Rob krijg je mogelijk als eerste aan de lijn als je ons belt. Een jongen met ambities die iedereen te woord staat en pas de telefoon ophangt als de klant is geholpen. Een vrolijke collega die weet waar het op staat. Naast hard werken is Rob altijd in voor een praatje.

Sergej de Wit
Customer Service Agent
Sergej@e-flux.nl

Sergej is communicatief sterk en helpt de installateurs, eindklanten en partners dagelijks met hun vragen aan de telefoon of via mail. In het weekend is Sergej te vinden op het terras of in de kroeg met zijn vrienden. Daarnaast is Sergej ook liefhebber van goed eten.

Pascal
Pascal Muller
Customer Service Agent
Pascal@e-flux.nl

Vanaf de eerste week draait Pascal mee alsof het nooit anders is geweest. Hij staat de klanten te woord en helpt nieuwe EV-drivers op weg in het avontuur der laadpalen en laadpassen. Naast hardwerken is er ook tijd voor ontspanning, het liefst met een biertje en zijn vrienden in de kroeg.