Feel Free!

Meet the team

Vincent
Vincent van Vaalen

Onze voorman, die geen kans laat liggen. Ervaring met het aansturen van commerciële teams, en het groeien van bedrijven tot grote organisatie. Samen met Gina het avontuur gestart en nog lang niet klaar. Dagelijks vol positieve energie aan de slag om nieuwe business aan te boren. En met succes.

Gina
Gina ter Heide

Ondernemen werd haar met de paplepel ingegoten. Open en nuchter staat zij samen met Vincent aan het roer van E-Flux. Neemt in alle processen en software ontwikkeling de customer journey mee. De “Niet lullen maar poetsen” mentaliteit komt goed van pas in deze snelgroeiende markt.

Dominiek
Dominiek ter Heide

Jarenlange ervaring in software development. Hij leerde zichzelf programmeren op 12-jarige leeftijd. Heeft in Tokyo, Los Angeles, Amsterdam en New York diverse softwareteams aangestuurd. Van blockchain tot AI, niks is onbekend. Onmisbaar dus, bij het bouwen van ons next level E-Mobility platform.

Paul
Paul Rikumahu
Customer Support Manager
paul@e-flux.nl  

Onze levende encyclopedie. Vanaf dag 1 betrokken bij E-Flux. Technisch en commercieel weet hij precies hoe hij onze partners en klanten verder kan helpen, en dat natuurlijk samen met zijn team. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning, het liefst met een koud biertje.

Kimberly Hernandez
Financial Administrator
kimberly@e-flux.nl

Haar Zuid-Amerikaanse roots komen goed tot zijn recht in de dagelijkse bedrijvigheid van de finance afdeling. Zij houdt het overzicht én beantwoordt al jouw vragen over facturen. In de avond is ze hard aan het studeren voor HBO-opleiding Finance & Control. In het weekend kan je haar op de dansvloer vinden.

Thom
Thom Bakker
Marketing Coordinator
thom@e-flux.nl

Vanaf dag 1 meedraaien alsof het nooit anders is geweest. Leergierig, professioneel én proactief pakt hij alle marketinguitdagingen aan. Met een strategisch oog zet hij succesvolle campagnes op. Naast E-Flux vindt hij het heerlijk om nieuwe culturen te ontdekken tijdens zijn reizen naar verschillende landen.

Jairo
Jairo Kleiboer
Int. Customer Support Specialist
jairo@e-flux.nl  

Duurzame techniek is bekend terrein voor hem. Met deze ervaring en zijn internationale achtergrond kan hij onze buitenlandse klanten en partners uitstekende support bieden. Reislustig is hij ook. De bossen van Chili tot de stranden van Spanje, hij komt overal waar het avontuur hem heen leidt.

Lou
Lou van Diepen
Customer Support Engineer
lou@e-flux.nl

De rust zelve. Als je Lou aan de telefoon hebt weet je zeker dat het goed komt. Dagelijks helpt hij onze installatiepartners met koppelingen en laadpleinen. Maar ook andere klantvragen pakt hij zonder blikken of blozen op. Van alle markten thuis dus. In zijn vrije tijd spot hij het liefste vogels.

Sem
Sem Dijkshoorn
Customer Support Specialist
sem@e-flux.nl

Altijd een vrolijk telefoongesprek. Binnen E-Flux pakt hij alle klantvragen met veel enthousiasme op. Zodat de oplossing altijd snel geboden kan worden. Op vakantie is hij in het water te vinden. Het liefst in Zanzibar met een kite boven zijn hoofd, en een board onder zijn voeten.

onbekend persoon
Jouw naam
Stage lopen bij ons?
Business Development Stage

Vind jij klantcontact en sales helemaal geweldig? Tijdens je stage krijg je alle vrijheid om taken zelf op te pakken en in te vullen. Solliciteer snel

Solliciteren
onbekend persoon
Jouw naam
Stage lopen bij ons?
Finance stagiair

Wil jij alles leren op het gebied van Finance? Als stagiair(e) binnen het Finance team word je van A tot Z meegenomen en alle financiële processen binnen E-Flux. Check de vacature en solliciteer snel.

Solliciteren