Skip to main content

Tesla is een van de bekendste elektrische automerken. In 2017 was het marktaandeel van Tesla in Nederland ruim 40%. De nieuwe Tesla Roadster breekt alle records: 1.000 km actieradius, topsnelheid van 400 km/h en de eerste auto in de ruimte. Ja echt waar, op 6 februari schoot Elon Musk (Tesla en Spacex) een Roadster de ruimte in.

De stunt was onderdeel van een belangrijke test voor de nieuwe Falcon Heavy raketten van Spacex. De test is goed gegaan. De Tesla zweeft in een baan om de aarde met een snelheid van maar liefst 42.000 km/u. Daarnaast was deze lancering een uniek moment om de nieuwe Tesla bolide te promoten, die vanaf 2020 op de markt verschijnt.

In Nederland rijden nu nog twee modellen rond: model S en model X. Binnenkort komt ook Model 3 op de markt. Deze is aanzienlijk goedkoper en zal echt een boost geven aan de verkopen van elektrische auto’s binnen Nederland. De afgelopen jaren hebben autofabrikanten hun productieprocessen ingericht voor de productie van elektrische auto’s. Daarom zullen er vanaf 2019 veel meer verschillende modellen op de markt komen die ook betaalbaarder worden. De verbetering van de actieradius neemt ook rap toe. Straks wordt het niet meer dan normaal dat je standaard 600 km kan rijden met een elektrische auto. En het mooie is dat je tankstation aan huis is, namelijk de laadpaal.

Mijn E-Flux
Mijn laadpas beheren

Log in en beheer gemakkelijk je laadpas.

Mijn Laadpalen beheren

Log in en beheer makkelijk en snel je laadpalen en laadpassen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle gebruikers van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Technisch portaal installateur

Beheer als installateur je geplaatste laadpalen.

Ben je voor 26 april 2021 gebruiker geworden van het platform en nog niet gemigreerd? Klik dan op de 1e inlogknop. *

Ben je na 26 april gebruiker geworden van ons platform of ben je gemigreerd, klik dan op de onderstaande knop.

*Nog niet alle installateurs van voor 26 april zijn gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit gebeurt krijg je hier melding van.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?