Tesla is een van de bekendste elektrische automerken. In 2017 was het marktaandeel van Tesla in Nederland ruim 40%. De nieuwe Tesla Roadster breekt alle records: 1.000 km actieradius, topsnelheid van 400 km/h en de eerste auto in de ruimte. Ja echt waar, op 6 februari schoot Elon Musk (Tesla en Spacex) een Roadster de ruimte in.

De stunt was onderdeel van een belangrijke test voor de nieuwe Falcon Heavy raketten van Spacex. De test is goed gegaan. De Tesla zweeft in een baan om de aarde met een snelheid van maar liefst 42.000 km/u. Daarnaast was deze lancering een uniek moment om de nieuwe Tesla bolide te promoten, die vanaf 2020 op de markt verschijnt.

In Nederland rijden nu nog twee modellen rond: model S en model X. Binnenkort komt ook Model 3 op de markt. Deze is aanzienlijk goedkoper en zal echt een boost geven aan de verkopen van elektrische auto’s binnen Nederland. De afgelopen jaren hebben autofabrikanten hun productieprocessen ingericht voor de productie van elektrische auto’s. Daarom zullen er vanaf 2019 veel meer verschillende modellen op de markt komen die ook betaalbaarder worden. De verbetering van de actieradius neemt ook rap toe. Straks wordt het niet meer dan normaal dat je standaard 600 km kan rijden met een elektrische auto. En het mooie is dat je tankstation aan huis is, namelijk de laadpaal.

Op welk E-Flux Portal wil je inloggen?
Charge Point Portal

In dit portal kan je als eigenaar van een laadpaal tarieven instellen voor gastgebruik, bepalen wie er op de whitelist komen te staan en laadsessies inclusief creditfacturen inzien.

Charge Card Portal

Bekijk in dit portal waar je kan laden met de E-Flux pas en heb inzicht in alle laadsessies en facturen.

Technical Portal

In dit portal kan je als installateur al je geplaatste laadpalen terugvinden. Bekijk alle technische gegevens en plan eenvoudig onderhoud in.

Feel Free!
×

Goedendag!

Heb je een vraag? Stuur een bericht via whatsapp of stuur een email naar info@e-flux.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?