Ben jij onze nieuwe

Sales & Support medewerker

Ja, ik wil solliciterenWees op tijd, de vacature sluit 01 maart 2020

Wil jij onderdeel uitmaken van ons avontuur? En werken bij een startup waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te werken aan één van de grootste een veelbelovende transities in de economie? Lees dan snel verder en solliciteer.

De functie
Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat al onze relaties goed worden geholpen. Klanttevredenheid staat bij E-Flux voorop! Op een dag beantwoord je vragen van bestaande óf nieuwe klanten, breng je offertes uit en help je onze partners verder op weg. Dit kan op kantoor zijn, maar ook op locatie bij de klant. Super uitdagend en heel afwisselend. Zo spreek je met de fabrikant, installateur, consument, bedrijf of gemeentes.  Een mooie combinatie van support en commercie.

Bij E-Flux krijg je alle vrijheid om dit op je eigen manier uit te voeren. Moet je daarvoor een keer op bezoek? Ook geen probleem! Je kan gewoon de elektrische auto pakken.

Wie wij zoeken
Ons team bestaat nu nog uit 7 personen. We zijn een jong en gedreven team met veel ambitie. Werken in een startup betekent keihard aan de slag gaan om zo een snelle groei te realiseren.

  • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO opleiding in een technische, logistieke of commerciële richting;
  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of je hebt maximaal 4 jaar werkervaring;
  • Je bent ambitieus en een teamplayer;
  • Een gestructureerde aanpak van werken waarbij je makkelijk communiceert;
  • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie met ambitieuze groeitargets.
  • Houdt van gezelligheid en een drankje. Wij ook namelijk 🙂
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie wij zijn
E-Flux is een startup in de markt voor elektrische mobiliteit. Wij zorgen ervoor dat elektrische rijders zorgeloos thuis, bij de zaak of onderweg kunnen laden. Dit doen we door slimme clouddiensten aan te bieden voor de laadpaal in een abonnementsvorm. Samen met verschillende marktpartijen zoals installatiebedrijven, fabrikanten en resellers zorgen wij voor de beste klantbeleving. Niets voor niets is onze slogan ‘Feel Free!’

Ons doel? De grootste onafhankelijke provider voor laaddiensten worden in Europa. Nog steeds geïnteresseerd om hier samen met ons team aan te werken? Lees dan verder. 

Arbeidsvoorwaarden

Salaris
Wij bieden een marktconform salaris inclusief vakantiegeld.

Bonus
De bonus regeling is simpel. We hebben doelstellingen gezet. Als we deze doelstellingen halen dan keren we een bonus uit. De bonus wordt op jaarbasis uitgekeerd.

Vakantiedagen
Wij verwachten dat iedereen die bij E-Flux werkt zich meer dan 100% inzet voor het gezamenlijke doel. Bij ons draait het niet om de uren die je maakt, maar om hoeveel werk je verzet. Daarom hebben we geen maximaal aantal vakantiedagen en moet je altijd het wettelijk minimum aan vakantiedagen opnemen in een jaar. Ook jij moet opladen!

Overige zaken
Je krijgt een laptop en een telefoon. Op kantoor krijg je een extra beeldscherm zodat je efficiënt kan werken. Ons kantoor is eenvoudig te bereiken met zowel OV als de auto!

Dit voegen we eraan toe: Plezier en uitdaging!

Ja dat hoort er ook bij.  Naast hard werken en veel leren is het naar je zin hebben en plezier maken ook zeer belangrijk. Daar zorgen we met elkaar voor!

Wil jij ons team versterken? Of heb je behoefte aan meer informatie? Solliciteer dan nu door je CV en motivatie op te sturen. Of bel ons als je meer wilt weten.

Solliciteer vandaag nog

Direct soliciteren

Hi ik ben Paul, Customer Support Manager. Wie ben jij?
  • Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Toegestane bestandstypen: pdf.

Vacatures

Ben jij onze nieuwe Sales & Support medewerker
Amsterdam | 40 uur | MBO/HBO
Ben jij onze nieuwe Junior Financial Controller
Amsterdam | 40 uur | HBO