Klaar voor avontuur, uitdaging en fun?

Feel Free!

Bekijk onze openstaande vacatures:

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer
Amsterdam | 40 uur | HBO
Ben jij onze nieuwe Commercieel medewerker
Amsterdam | 40 uur | HBO
Ben jij onze nieuwe Business development stagiair(e)?
Amsterdam | 40 uur | HBO
Ben jij onze nieuwe Allround Marketing stagiair(e)
Amsterdam | 40 uur | HBO

Meet the team

Vincent van Vaalen

Founder & CEO

Ik ben verantwoordelijk voor Sales en Finance. Iedere dag ga ik vol positieve energie aan de slag omdat we continu onze producten en diensten verbeteren met een zeer gemotiveerd team.

Gina ter Heide

Founder & COO

Dagelijks bouwen wij aan onze producten en services zodat we de verwachting van onze gebruikers overtreffen. Daarom passen we de modernste technologie toe in onze applicaties én bieden we de beste service aan onze gebruikers.

Dominiek ter Heide

CTO

Als CTO bepaal ik samen met de founders de architectuur van het platform en leid ik het development team die dagelijks bouwt aan market leading E-Mobility oplossingen.

Kimberly Hernandez

Financieel medewerker

Ik draag bij aan alle financiële taken zoals de facturatie. Het is leuk om bij E-Flux te werken omdat geen één dag hetzelfde is. De functie is afwisselend waardoor ik veel heb geleerd.

Thom

Thom Bakker

Marketing

Ik ben verantwoordelijk voor de marketingafdeling. Ik probeer nieuwe klanten te bereiken en te informeren via de best mogelijke kanalen.

Paul Rikumahu

Customer Support Manager

Bij Customer Support zorgen we er dagelijks voor dat alle vragen omtrent E-Flux worden beantwoord. Daarnaast ondersteunen wij ons partner netwerk van installatiebedrijven.

Lou van Diepen

Sales en Support

Ik spreek met een grote variatie van mensen om ze aan de beste oplossing te helpen. E-Flux is een jonge organisatie die onafhankelijk de beste oplossingen zoekt voor zijn gebruikers.

Sem Dijkshoorn

Sales en Support

Ik ben vaak in contact met partners, installatiebedrijven en eindgebruikers van E-Flux. De sfeer bij E-Flux is uniek, een ambitieus team waarbij er veel humor aanwezig is.

Ben jij onze nieuwe

Commercieel medewerker?

Wil jij onderdeel uitmaken van het avontuur? Werken bij een startup waar je mee werkt aan één van de grootste en veelbelovende transities in de economie? Solliciteer snel!

Solliciteren!

Ben jij onze nieuwe

Medior Online Marketeer?

Wil jij onderdeel uitmaken van ons avontuur? En door jouw expertise onze groei versnellen? Wees dan snel en solliciteer bij ons.

Solliciteren!

Stage lopen bij ons?

Business Development Stage

Vind jij klantcontact en sales helemaal geweldig? Tijdens je stage krijg je alle vrijheid om taken zelf op te pakken en in te vullen. Solliciteer snel

Solliciteren!

Stage lopen bij ons?

Marketing Stage

Wil jij alles leren op het gebied van Marketing en alle vrijheid krijgen om zelf dingen op te pakken? Check de vacature en solliciteer dan snel.

Solliciteren!